Boxholm, Sommarhagen

Hotell Sommarhagen in Boxholm

Het hotell Sommarhagen in Boxholm ligt in het Ostergotland. Een prachtig gebied met meren, bossen en weidse uitzichten. Het hotel zelf beschikt over een heerlijke tuin waarin u kunt wandelen, lekker kunt zitten en genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast kunt u via het hotel fietsen en kano's huren. Of wat denkt u van heerlijk bijkomen in de sauna en hottub.

Hotell Sommarhagen in Boxholm - kamers

Het hotel beschikt over verschillende kamers verdeeld over verschillende gebouwen. Alle kamers zijn uitgerust met een douche en toilet. Daarnaast beschikken zij nog over een huisje voor 3 of 4 personen. Geniet van het het goede leven!

Hotell Sommarhagen in Boxholm - hoofdzaken

- gratis WIFI
- gratis parkeren
- restaurant (a la carte)
- rookvrije kamers
- huisdieren zijn op verzoek toegestaan (er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden)
- 19 2-persoomskamer 
- 1 bungalow

Activiteiten

's Zomers zijn er activiteiten zoals kanoen en wandelen. Of ontdek de natuur ter paard. Daarnaast is het mogelijk om fietsen te huren. Ook bieden zij een game safari aan. U wordt opgepikt door een gids en meegenomen naar de bossen. U krijgt heeft daarbij de mogelijkheid om de koning van het bos te ontmoeten. In de winter kunt u er skien, slee rijden onder een heerlijk warme vacht getrokken door paarden. Of wat dacht u van schaatsen of een van de vele meren die dit gebied rijk is. 
Na een dag actief in de natuur te zijn geweest, kunt u ontspannen in de hottub. 

Er is altijd iets te beleven ongeacht het seizoen.

Let op, de meeste activiteiten dient u op voorhand te boeken, evenals gebruik van de hottub. 

Prijzen

Prijslijst Boxholm, Sommarhagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
kleine 2p kamer 84 16
grotere 2p kamer 90 aanvraag

Prijs per persoon per nacht 2020in €

Hond toegestaan tegen betaling NOK 200

Rondreis Zuid Zweden Hnoss

Eén ding is zeker: er is meer dan genoeg ruimte in Zweden. En rust niet te vergeten. De eindeloos zingende bossen, de heuvels, de meren. Overal is de natuur om u heen. Hier kunt u tot rust komen en tegelijkertijd ook actief zijn.Kijk ook eens naar:

Jönköping, QUALITY HOTEL JÖNKÖPING
Het First Hotel JÖNKÖPING biedt een gunstige ligging en bevindt zich op 4 km afstand van het stadscentrum van Jönköping.