Bräckne-Hoby, Tjärö Skärgård

Bekijk foto's

Tjärö Skärgård - Algemeen

Tjärö ligt in de archipelago van Blekinge en dit is een van de grootste eilanden. De natuur is fantastisch, een idyllische plaats om te verblijven. Omtrent natuur kunt u hier warme kale rotsen vinden en ook beukenbossen, weiden en grasland. Het hele eiland is een natuurreservaat met rijke vegetatie en vogels. Het eiland is bereikbaar voor publiek van 26 april tot 29 september. Tjärö biedt kleine huizen uit 1800 en heeft in totaal 137 bedden verdeeld over 52 kamers en 13 huisjes. De huisjes zijn verdeeld over het centrale gedeelte van het eiland.  Er is een zomercafé op het eiland en er zijn ook barbecuefaciliteiten beschikbaar. De veerboot Tjäröbåten van Järnavik naar Tjärö duurt 15 minuten.

Let op; deze locatie ligt op een eiland. U neemt vanuit Järnavik de ferry naar Tjärö. Dit is een kleine ferry en u kunt hier geen auto's op meenemen. De auto blijft op de parkeerplaats bij Järnavik achter. Zorg dat u de spullen voor deze paar nachten handig klaar heeft liggen en zo mee kan nemen aan boord van de ferry.

Tjärö Skärgård - Accommodatie

Het eilandresort heeft gebouwen uit de 18e en 19e eeuw. Het servicegebouw bevindt zich in het centrum met aparte kleedkamers voor dames en heren en een gemeenschappelijke sauna. Hier vind u ook een gemeenschappelijke keuken.

Kamers: Elke eenvoudig ingerichte kamer biedt uitzicht op de tuin. Sommige kamers hebben een eigen badkamer. Er is gratis WiFi in de openbare ruimtes. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd en kan ter plaatse worden gereserveerd tegen een toeslag. Gasten kunnen sessies boeken in de sauna van het eiland.

Anricks Cottage: ligt in het midden van Tjärö, vlak voordat het eiland in het midden smaller wordt. Met een prachtige uitzicht op zee in twee richtingen woont u dichtbij alles maar toch afgezonderd. Het huisje heeft 2 verdiepingen een heeft een tweepersoonsbed en 3 eenpersoonsbedden op de 1e etage. Op de begane grond is een gezellige familiekamer. U heeft een eigen terras met meubels. U maakt gebruik van de gemeenschappelijk douche, toilet en kookfaciliteiten van het eiland.

Henhouse: Dit huisje ligt prachtig op een heuvel meteen naast het dienstgebouw. Het huisje is gelijkvloers met 2 stapelbedden en een eigen terras met meubels.

Tjärö Skärgård - Activiteiten

  • kanovaren
  • vissen
  • wandelen
  • kajakken
  • sauna raft
  • zwemmen
  • diverse dieren

Prijs is op aanvraag