Brønnøysund, Torghatten Camping

Torghatten Camping

Torghatten Camping - Algemeen

Torghatten Camping & Strandrestaurant is gelegen op 12km. van het leuke plaatsje Bronnoysund en beschikt over prima sanitair en gratis WIFI. Daarnaast beschikt de camping over appartementen en hytter en over een zeer goed restaurant. De eigenaar van de camping nodigt u van harte uit om zijn heerlijke gerechten te komen proeven.

Vanaf Torghatten Camping & Strandrestaurant heeft u een geweldig uitzicht over het water en de omliggende bergen. En als u geluk heeft, zit u lekker met een wijntje op het terras en vaart de Hurtigruten voor uw neus langs.

Torghatten Camping - Accommodatie

Cabine 35 m²

De hutten hebben een keuken, badkamer en voor maximaal 5 personen. Slaapplaatsen zijn verdeeld in twee slaapkamers. De huisjes zijn volledig uitgerust in de keuken en maakte-up met beddengoed, wordt Eindschoonmaak inbegrepen.

Cabine 47 m²

De hutten hebben een keuken, badkamer en voor maximaal 5 personen. Slaapplaatsen zijn verdeeld in twee slaapkamers. De huisjes zijn volledig uitgerust in de keuken en maakte-up met beddengoed. Eindschoonmaak is inbegrepen.

Draadloos internet in alle hutten.

De toiletten en douches werken met codes, die u bij inchecken krijgt. Op die manier blijft het mooi en schoon.

Torghatten Camping - Omgeving

Torghatten Camping & Strandrestaurant is gelegen op een prachtige locatie op het schiereiland Torget bij Bronnoysund aan de voet van de beroemde berg Torghatten, "the mountain with the hole". Dit is een van Noorwegen beroemdste rotsformaties. Volgens de legende werd het gat gemaakt door de Troll Hestmannen die met een pijl probeerde het mooie meisje Lekamoya te doden. De Troll koning van Somna gooide zijn hoed in de baan van de pijl en vervolgens veranderde de hoed in de berg met een gat in het midden. Vanaf de camping is de grot c.q. tunnel van 160 m. lang prima te bezoeken.

Prijzen

Prijslijst Brønnøysund, Torghatten Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs per nacht
Cabine 35 m2 165
Cabine 47 m2 215

Prijs per nacht in 2020 in €

Honden zijn toegestaan tegen betaling NOK 250

inclusief eindschoonmaak en linnen

Rolstoelmogelijkheid in de grote cabine.

Kustweg 17: reis Forsete

Deze unieke bungalowreis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken. Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissersdorpjes.Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Kustweg 17 en Lofoten gecombineerd in één reis! Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissers dorpjes. Dit alles met daarbij de luxe van het overnachten in een eenvoudig huisje met douche en toilet, wat wilt u nog meer?