Brösarp, Brösarps Gästgifveri

Brosarp Gastgeveri in Brosarp is een traditionele Inn met een rijke historie waar de lokale bevolking en de gasten elkaar ontmoeten en genieten van lekker eten. Gasten kunnen heerlijk bijkomen in alle rust en genieten van de schoonheid van deze omgeving. Brosarp Gastgeveri biedt verschillende mogelijkheden aan om heerlijk tot rust te komen en samen te genieten van al het moois dat men te bieden heeft. U kunt kiezen voor een gastronomisch arrangement waarbij u heerlijk dineert, logeert en de volgende ochtend wordt verwend met een uitgebreid ontbijt buffet. Tevens bieden zij een combinatie van heerlijk eten met een uitgebreide SPA behandeling in hun eigen SPA accomodatie.

Brosarp Gastgifveri - kamers

Het hotel beschikt over verschillende kamers die varieren in vorm en grootte. Elke kamer is voorzien van onder andere een douche, toilet en TV. Een aantal kamers zijn voorzien van een klein bureau en een gemakkelijke stoel. Brosarp Gastgeveri biedt verschillende soorten kamers aan in verschillende prijsklasse.

Brosarp Gastgifveri - hoofdzaken

- gratis WIFI
- gratis parkeren
- restaurant (a la carte)
- rookvrije kamers
- huisdieren zijn op verzoek toegestaan (er zijn geen extra kosten aan verbonden)
- 35 hotelkamers

Activiteiten

Het SPA gedeelte is makkelijk te bereiken vanuit uw hotel in badjas en slippers, mocht u dat willen. In dit gedeelte heerst rust en vrede. Met heeft de beschikking over 5 behandelkamers, een ontspanningsruimte, een traditionele sauna, een stoombad, een jacuzzi bij de open haard en een prachtig uitzicht over de tuinen. Een prima plek om heerlijk tot rust te komen.
Daarnaast kunt u natuurlijk genieten van de mooie omgeving en deze Gastgeveri gebruiken als uitvalsbasis om mooie steden als Ystad, Simrishamn en Kristianstad te bezoeken.

Prijzen

Prijslijst Brösarp, Brösarps Gästgifveri (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
gehele jaar 94 155 39

prijs per persoon per nacht 2020 in €

Hotelrondreis Tyr: Zweden en Finland, Botnische golf

Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Eerst kunt u genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Via de hoge kusten rijdt u omhoog en rijdt de hele route om de Botnische Golf naar Finland. Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. U rijdt via het afwisselende kustlandschap naar Helsinki.Countryside hotels Zweden Bifröst: Zuid- en Midden-Zweden

Een unieke rondreis langs countryside hotels door het fraaie, uitgestrekte Zweden. Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Al deze aspecten komen in deze reis langs deze prachtige en historische Countryside Hotels aan bod.Kijk ook eens naar: