Bungalowrondreizen Finland


De met zorg samengestelde bungalowrondreizen door Finland betekent voor u vooral onthaasten. Genieten van de rust en de ruimte, de middernachtzon, van de prachtige, duizenden meren maar ook van de prachtige bossen en toendragebieden, u staat versteld van al het moois dat dit land u te bieden heeft.

Wij boeken de ferry naar Finland met verblijf in de mooie loma en Mökki’s , vakantiewoningen, voor u en u hoeft alleen maar te rijden en te genieten.

U kunt natuurlijk één van deze mooie bungalowrondreizen boeken maar kunt het ook aan laten passen naar uw wensen. Esther, Michelle, Ramon en Rietje kunnen desgewenst ook een reis op maat voor u samenstellen. Er is wel één duidelijke voorwaarde: u moet veelal minimaal drie nachten in een vakantiewoning verblijven.

Het is ook mogelijk om met meerdere personen te reizen. Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte voor u.

In de informatie bij de huisjes kunt u zien of het gaat om een vrijstaand huisje, 2 onder 1 kap, geschakeld of appartement en over welke faciliteiten het beschikt.Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.