Burträsk, Burträsk Camping en vakantiehuizen

Bekijk foto's

Burträsk Camping in Zuid-Lapland is idyllisch gelegen aan de rand van het plaatsje Burträsk​. De camping heeft twee servicegebouwen met in totaal 10 wc’s en 8 douches. De camping ligt als schiereiland in het meer Burträsket. Via de loopbrug komt u op een bosrijk eiland. ​Wanneer u bij de camping aankomt, verliest u direct ieder gevoel voor tijd en plaats.

Accommodatie
Bungalows​ (4 persoons): tweepersoonsbed en slaapbank in de woonkamer. Keuken met fornuis, oven, magnetron en keukengerei voor 4 personen. Douche/toilet aanwezig. Woonkamer met flatscreen-tv, eettafel met 4 + 2 stoelen, stofzuigers en reinigingsmiddelen, aansluiting motorvärmare.

Bungalows (6 persoons): 2 stapelbedden in de slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. Keuken met fornuis, oven, magnetron en keukengerei voor 6 personen. ​Douche/toilet aanwezig. Woonkamer met flatscreen-tv, eettafel met 4 + 2 stoelen, stofzuigers en reinigingsmiddelen, aansluiting motorvärmare.

Er zijn meerdere eetmogelijkheden en faciliteiten, zoals:
- Cafe Arresten: De voormalige gevangenis van Burträsk. Hier kunt u terecht voor koffie, frisdranken, gebak, sandwiches, huisgemaakte milkshakes, schepijs en nog veel meer!
- Groot service huis: Het grote servicehuis beschikt over 3 dames- en 3 herentoiletten en over 2 dames- en 2 heren douches. Ook is er een invalidentoilet met douche en een ruimte voor het legen van een chemisch toilet. Het servicehuis beschikt over 5 afwasplaatsen.​ 
- Klein service huis: Het kleine servicehuis heeft 2 dames- en 2 herentoiletten. Ook zijn er 2 dames- en 2 herendouches in dit gebouw aanwezig.
- Grote stuga: In de grote stuga zijn 2 gastenkeukens aanwezig. Nabij de receptie is een derde gastenkeuken. In de Grote Stuga kunnen grotere groepen (circa 45 personen) plaatsnemen om bijvoorbeeld te eten, televisie te kijken of om spelletjes te doen.​ 
- Sauna: Omdat de sauna direct aan het meer is gelegen, is een frisse duik na een intense sauna binnen handbereik. In de winter is het zelfs mogelijk om in een wak in het bevroren meer af te koelen.
- Wasserette ​​ (alleen in de zomer).

Omgeving
Op de camping kunt u ook boten huren, Jeu de Boules spelen, viskaarten kopen en minigolfen.

Prijzen

Periode Bungalow (4 persoons) Bungalow (6 persoons)
Jun - aug Op aanvraag Op aanvraag
Rest van het jaar Op aanvraag Op aanvraag

! Huisdieren zijn toegestaan

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Botnische Golf reis Hampus: Finland naar Zweden

Geniet van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen, baaien en duizenden eilandjes.

  • Kristinestad
  • Kaskinen
  • Docksta
  • Höga Kusten
  • Ångermanland
  • 19 dagen
  • mei - aug
  • Vanaf € 875