Burträsk, Burträsk Camping en vakantiehuizen

Burträsk Camping en vakantiehuizen

Burträsk Camping in Zuid-Lapland is idyllisch gelegen aan de rand van het plaatsje Burträsk​. De camping heeft twee servicegebouwen met in totaal 10 wc’s en 8 douches. De camping ligt als schiereiland in het meer Burträsket. Via de loopbrug komt u op een bosrijk eiland. ​Wanneer u bij de camping aankomt, verliest u direct ieder gevoel voor tijd en plaats.

​ ​Burträsk Camping en vakantiehuizen - de accommodatie

- Bungalows​ (4 persoons): twee persoonsbed en slaapbank in de woonkamer. Keuken met fornuis, oven, magnetron en keukengerei voor 4 personen. Douche/toilet aanwezig. Woonkamer met flatscreen-tv, eettafel met 4 + 2 stoelen, stofzuigers en reinigingsmiddelen, aansluiting motorvärmare.

- Bungalows (6 persoons): 2 stapelbedden in de slaapkamer en slaapbank in de woonkamer. Keuken met fornuis, oven, magnetron en keukengerei voor 6 personen. ​Douche/toilet aanwezig. Woonkamer met flatscreen-tv, eettafel met 4 + 2 stoelen, stofzuigers en reinigingsmiddelen, aansluiting motorvärmare. ​

Burträsk Camping​ en vakantiehuizen - eet mogelijkheden en faciliteiten

• Cafe Arresten: De voormalige gevangenis van Burträsk. Hier kunt u terecht voor koffie, frisdranken, gebak, sandwiches, huisgemaakte milkshakes, schepijs en nog veel meer!
• Groot service huis: Het grote servicehuis beschikt over 3 dames- en 3 herentoiletten en over 2 dames- en 2 heren douches. Ook is er een invalidentoilet met douche en een ruimte voor het legen van een chemisch toilet. Het servicehuis beschikt over 5 afwasplaatsen.​
• Klein service huis: Het kleine servicehuis heeft 2 dames- en 2 herentoiletten. Ook zijn er 2 dames- en 2 herendouches in dit gebouw aanwezig.
• Grote stuga: In de grote stuga zijn 2 gastenkeukens aanwezig. Nabij de receptie is een derde gastenkeuken. In de Grote Stuga kunnen grotere groepen (circa 45 personen) plaatsnemen om bijvoorbeeld te eten, televisie te kijken of om spelletjes te doen.​
• Sauna: Omdat de sauna direct aan het meer is gelegen, is een frisse duik na een intense sauna binnen handbereik. In de winter is het zelfs mogelijk om in een wak in het bevroren meer af te koelen.
• Wasserette ​​ (alleen in de zomer).

Burträsk Camping en vakantiehuizen - omgeving en activiteiten ​

Op de camping kunt u ook:
• Boten huren
• Jeu de boules spelen
• Viskaarten verkoop
• Minigolfen ​Prijzen

Prijslijst Burträsk, Burträsk Camping en vakantiehuizen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode jun-jul-aug Rest van het jaar
Bungalow (4 persoons) aanvraag aanvraag
Bungalow (6 persoons) aanvraag aanvraag

Prijs is op aanvraag

Huisdieren zijn toegestaan.

Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.