Busreis Hurtigruten beginnend in Nederland

16-daagse Hurtigruten bus-/ treinreis per MS Finnmarken

Wilt u ook die mooiste zeereis ter wereld beleven? Maar ziet u op tegen het autorijden of de vliegreis? Wilt u graag samen met andere mensen reizen? Dat kan! Nu kunt u Hurtigruten comfortabel en ontspannen beginnen vanuit Hengelo met de bus. De Hurtigruten staat bekend als de mooiste zeereis ter wereld. Kijkt u voor de details op Reisbeschrijving Hurtigruten van dag tot dag.

Wij bieden voor het seizoen 2018 op 14 september de mogelijkheid om uw Hurtigruten reis al in Nederland met de bus te beginnen. De vertrekplaats in Nederland is Hengelo, vanuit hier vertrekt u per Comfort Class buss richting Noorwegen. Op zowel heen als terugreis heeft u één of meerdere overnachtingen, wat de reis extra comfortabel maakt. In de betreffende reisschema's kunt u aflezen welke hotelovernachtingen en overtochten bij de reis zijn inbegrepen. Naast de hut en alle maaltijden aan boord van de reis per Hurtigruten is tevens het diner en ontbijt op de heen en terugreis inbegrepen. 

16-daagse Hurtigruten bus/treinreis per MS Finnmarken

Vertrek  14 september 2018

Dagbeschrijving:

14 september: Op eigen gelegenheid gaat u naar Hengelo. Hier heeft u 1 overnachting in Van der Valk hotel te Hengelo

15 september: U reist per Comfort Class bus vanuit Nederland vanuit Hengelo naar Kiel, waar u aan boord gaat van een van de luxueuze schepen van de Color Line. Vertrek per Color Line om 14.00 uur. U vaart in 19 uur naar de Noorse hoofdstad Oslo.

16 september: Tijdens het ontbijt, vaart u door de Oslofjord, om 10.00 uur komt u aan in Oslo.Hier wacht een transferbus u op, en brengt u naar het station van Oslo en vervolgens reist u per trein over de Hardangervidda hoogvlakte naar de charmante haven- en hanzestad Bergen. Hier heeft u 1 overnachting in een eersteklas hotel in het centrum van Bergen. 

17 september - 27 september:
11-daagse rondreis Bergen - Kirkenes - Trondheim per ms Finnmarken van Hurtigruten: Vandaag heeft u nog ruim gelegenheid de stad Bergen te verkennen. Na inscheping, om 18.00 uur, zet het moderne en comfortabele schip koers naar het noorden. Beleef de charme van Midden-Noorwegen in de unieke Jugendstil stad Ålesund, het schilderachtige Geirangerfjord en de kroningsstad Trondheim, die de noordelijkste gotische dom ter wereld herbergt. Nadat uw schip de noordelijke poolcirkel gepasseerd is, wordt langzaam het imposante gebergte-panorama van de eilandengroep Lofoten zichtbaar. Via Tromsø, de grootste stad van Noord-Noorwegen gaat de tocht verder langs het majestueuze Noordkaapplateau, dat 307 m loodrecht uit de de Noordpoolzee oprijst. Op de zevende dag van de scheepsreis bereikt u Kirkenes, het keerpunt van de reis. Van de havens die op de noordwaartse route 's nachts aangedaan werden, kunt u nu overdag genieten, zoals ook van de betoverende Lofoten en het Trollfjord. Het volledige dagprogramma van deze unieke bootreis vindt u op de pagina Bergen - Kirkenes - Bergen. U komt alleen niet aan in Bergen, maar gaat in Trondheim (dag 11) van boord.

28 september: Aankomst om 06.30 uur in Trondheim. Transfer per bus van de kade naar het station. Vertrek per trein om 08.23 uur, de reis gaat over het schitterende Nationaal Park Dovrefjell en langs Lillehammer en Hamar naar het centrum van Oslo. Hier verblijft u 2 nachten in een centraal gelegen eersteklas hotel. 

29 september: Om 14.00 uur vertrekt het luxe schip van de Color Line voor de terugreis naar Kiel.

30 septemer: Aankomst in Kiel om 10.00 uur, de bus staat hier voor u klaar om u naar Hengelo terug te brengen. 

Prijzen

Prijslijst Busreis Hurtigruten beginnend in Nederland (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode USPI Uspo Uspb
1 pers. bezetting aanvraag aanvraag aanvraag
2 pers. hut prijs per persoon vanaf 2824 3056 5085

Inclusief:

  Hotelovernachting in Hengelo o.b.v. logies

✓  Comfort Class busreis Hengelo-Kiel v.v. 

✓  Overtocht Color Line Kiel-Oslo v.v. in 2 persoons binnenhut d/t

✓  Treinreis Oslo-Bergen en Trondheim-Oslo, 2e klasse, incl. zitplaatsreservering

✓  Overnachting in Bergen incl. ontbijt

✓  Hurtigruten zeereis Bergen-Kirkenes-Trondheim in de hutcategorie van uw keuze op basis van volpension.

✓  Alle bustransfers in Noorwegen

✓  Deskundige reisleiding


Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden en drankjes.

! Excursies.

! Verzekeringen.

! Uitgaven van persoonlijke aard.


Let op: 

Wees ervan bewust dat Hurtigruten een flexibele prijsstelling hanteert, waarbij de prijs afhankelijk is van de capaciteit op het moment van boeken.
Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2-persoons accommodaties. De één-persoonsprijs heeft dus een toeslag. Deze prijs kunnen wij voor u berekenen.