Busreis Hurtigruten beginnend in Nederland

Busreis Hurtigruten beginnend in Nederland

Hengelo, Hotel Hengelo
Hengelo, Hotel Hengelo

Op eigen gelegenheid gaat u naar Hengelo. Hier heeft u 1 overnachting in Van der Valk hotel te Hengelo


20.00 uur vertrek per Fjord Line van Hirtshals naar Bergen
20.00 uur vertrek per Fjord Line van Hirtshals naar Bergen

Vandaag staat er een lange, maar comfortabele busreis op het programma. Het vertrek is gepland om 06:00 uur en voor een ontbijtpakket inclusief 2 warme dranken wordt gezorgd. De rit per luxe touringcar (inclusief extra beenruimte) brengt ons via Hamburg naar de Duits/Deense grens. Via Kolding, Vejle en Aalborg bereiken we de havenplaats Hirtshals in het uiterste puntje van Noord-Denemarken. Als voetpassagiers kunnen we inschepen aan boord van de Fjord Line. Om 20:00 uur vertrekken we per schip richting Noorwegen. Aan boord is een comfortabele hut voor u gereserveerd.


14.00 uur vertrek per Color Line van Kiel naar Oslo
14.00 uur vertrek per Color Line van Kiel naar Oslo

U reist per Comfort Class bus vanuit Nederland vanuit Hengelo naar Kiel, waar u aan boord gaat van een van de luxueuze schepen van de Color Line. Vertrek per Color Line om 14.00 uur. U vaart in 19 uur naar de Noorse hoofdstad Oslo.


Bergen, Thon hotel Rosenkrantz
Bergen, Thon hotel Rosenkrantz

Tijdens het ontbijt, vaart u door de Oslofjord, om 10.00 uur komt u aan in Oslo.Hier wacht een transferbus u op, en brengt u naar het station van Oslo en vervolgens reist u per trein over de Hardangervidda hoogvlakte naar de charmante haven- en hanzestad Bergen. Hier heeft u 1 overnachting in een eersteklas hotel in het centrum van Bergen (Thon Hotel Rosenkrantz).


M/S Midnatsol
M/S Midnatsol

11-daagse rondreis Bergen - Kirkenes - Trondheim per ms Midnatsol van Hurtigruten: Vandaag heeft u nog ruim gelegenheid de stad Bergen te verkennen. Na inscheping, om 18.00 uur, zet het moderne en comfortabele schip koers naar het noorden. Beleef de charme van Midden-Noorwegen in de unieke Jugendstil stad Ålesund, het schilderachtige Geirangerfjord en de kroningsstad Trondheim, die de noordelijkste gotische dom ter wereld herbergt. Nadat uw schip de noordelijke poolcirkel gepasseerd is, wordt langzaam het imposante gebergte-panorama van de eilandengroep Lofoten zichtbaar. Via Tromsø, de grootste stad van Noord-Noorwegen gaat de tocht verder langs het majestueuze Noordkaapplateau, dat 307 m loodrecht uit de de Noordpoolzee oprijst. Op de zevende dag van de scheepsreis bereikt u Kirkenes, het keerpunt van de reis. Van de havens die op de noordwaartse route 's nachts aangedaan werden, kunt u nu overdag genieten, zoals ook van de betoverende Lofoten en het Trollfjord. Het volledige dagprogramma van deze unieke bootreis vindt u op de pagina Bergen - Kirkenes - Bergen. U komt alleen niet aan in Bergen, maar gaat in Trondheim (dag 11) van boord.


Oslo, Thon Hotel Opera
Oslo, Thon Hotel Opera

Aankomst om 06.30 uur in Trondheim. Transfer per bus van de kade naar het station. Vertrek per trein om 08.23 uur, de reis gaat over het schitterende Nationaal Park Dovrefjell en langs Lillehammer en Hamar naar het centrum van Oslo. Hier verblijft u 2 nachten in een centraal gelegen eersteklas hotel (Thon Hotel Opera).


14.00 uur vertrek per Color Line van Oslo naar Kiel
14.00 uur vertrek per Color Line van Oslo naar Kiel

Om 14.00 uur vertrekt het luxe schip van de Color Line voor de terugreis naar Kiel.


Dag 17: Kiel - Hengelo
Dag 17: Kiel - Hengelo

Aankomst in Kiel om 10.00 uur, de bus staat hier voor u klaar om u naar Hengelo terug te brengen.


Busreis Hurtigruten beginnend in Nederland

Wilt u ook die mooiste zeereis ter wereld beleven? Maar ziet u op tegen het autorijden of de vliegreis? Wilt u graag samen met andere mensen reizen? Dat kan! Nu kunt u Hurtigruten comfortabel en ontspannen beginnen vanuit Hengelo met busreis Hurtigruten. De Hurtigruten staat bekend als de mooiste zeereis ter wereld.

Busreis Hurtigruten - geplande reis

Vertrekdata:
29 februari 2020 (ms Nordnorge) --> Hirtshals-Bergen
28 september 2020 (ms Midnatsol) --> Kiel-Oslo + treinrit Oslo-Bergen

  • overnachting in Van der Valk Hotel Hengelo
  • vertrek vanuit Hengelo per Comfort Class buss
  • overtocht Kiel - Oslo (Color Line)of overtocht Hirtshals-Bergen
  • per Trein van Oslo naar Bergen (alleen bij vertrek 28 september)
  • 1 overnachting in Bergen in Thon Hotel Rosenkrantz (alleen bij vertrek 28 september)
  • Hurtigrutenreis  10 nachten (Bergen - Trondheim)
  • per Trein naar Oslo
  • 2 overnachtingen in Oslo in Thon Hotel Opera
  • overtocht Oslo - Kiel (Color Line)
  • vertrek vanuit Kiel naar Hengelo

Busreis Hurtigruten - Uw accommodaties

Op zowel heen als terugreis heeft u één of meerdere overnachtingen, wat de reis extra comfortabel maakt. In de betreffende reisschema's kunt u aflezen welke hotelovernachtingen en overtochten bij de reis zijn inbegrepen. Naast de hut en alle maaltijden aan boord van de reis per Hurtigruten is tevens het ontbijt op de heen en terugreis inbegrepen.

Prijslijst Busreis Hurtigruten beginnend in Nederland (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Prijzen per persoon in € USPI USPT USPB
Vanaf prijzen 29 februari 2020
1 pers. bezetting 3659 4529 5257
2 pers. hut p.p 2239 2736 3149
Vanaf prijzen 28 september 2020
1 pers. bezetting 4227 5101 5535
2 pers. hut p.p. 2939 3520 3880

Inclusief:

  Hotelovernachting in Hengelo o.b.v. logies

✓  Comfort Class busreis Hengelo - Hirtshals / Comfort Class busreis Hengelo-Kiel v.v. 

✓  Overtocht Hirtshals Bergen en Oslo - Kiel in 2 persoons binnenhut d/t incl. ontbijt (buitenhut & dinerbuffet op aanvraag) - februari

✓  Overtocht Color Line Kiel-Oslo v.v. in 2 persoons binnenhut d/t  incl. ontbijt (toeslag buitenhut €62,- per hut retour, dinerbuffet op aanvraag) - september

✓  Treinreis Oslo-Bergen en Trondheim-Oslo, 2e klasse, incl. zitplaatsreservering (toeslag comfort class €15 per persoon per traject) (alleen septemberreis)

✓  Overnachting in Bergen incl. ontbijt (alleen septemberreis) + 2 overnachtingen in Oslo incl. ontbijt

✓  Hurtigruten zeereis Bergen-Kirkenes-Trondheim in de hutcategorie van uw keuze op basis van volpension.

✓  Alle bustransfers in Noorwegen

✓  Deskundige reisleiding 

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden en drankjes.

! Optionele excursies.

! Verzekeringen.

! Uitgaven van persoonlijke aard.

Let op: 

Wees ervan bewust dat Hurtigruten een flexibele prijsstelling hanteert, waarbij de prijs afhankelijk is van de capaciteit op het moment van boeken.
Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2-persoons accommodaties. De één-persoonsprijs heeft dus een toeslag. Deze prijs kunnen wij voor u berekenen.
De reis gaat door bij minimaal 20 deelnemers.