Alta, Camp Alta

Camp Alta

Camp Alta - Algemeen

Deze familie camping is gelegen in een prachtige omgeving, aan de schitterende Alta rivier. U kunt langs deze beroemde zalmrivier heerlijke wandelingen maken en kijken naar het traditionele vliegvissen. Tijdens de rustige en heldere zomeravonden barbecueën op een kampvuur en genieten van de traditionele vissrsboten die heen en weer varen, op zoek naar de beste visplek. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om zelf een hengel uit te gooien in de rivier of de meren in de omgeving. Denk er wel aan dat u daar een vergunning voor nodig heeft. Er is een plein op de camping waar u een fantastisch zicht heeft op de middernachtzon, een fantastische belevenis!

Camp Alta - Accommodatie

De camping heeft 6 appartementen met 4-5 bedden, badkamer (d/t), slaapkamer, ingerichte woonkamer en keuken, tv.

De camping heeft 7 eenvoudige hutten met 2-4 slaapplaatsen (stapelbedden), tafel met stoelen, koelkast, kookplaat.

Kiosk waar de basis boodschappen verkrijgbaar zijn. Keurig sanitairgebouw, ook geschikt voor gehandicapten. Centraal gebouw met gedeelde keuken en woonkamer met tv. Wasruimte met wasmachine en droger. Verder is er een grote barbecue, lavvo, speeltuin en groot grasveld voor diverse doeleinden.

Camp Alta - Activiteiten

    * Komsa berg, ca. 190 m hoog, met een schitterend uitzicht over de stad en de omgeving
    * Alta museum met de beroemde rotstekeningen, ca. 4,5 k
    * centrum met winkels en restaurants, ca. 4 km vistochten in het fjord
    * rivier boottochten op de Alta rivier in speciale rivierboten
    * bus reizen naar Sautso - Alta Canyon, onder begeleiding van een gids
    * bezoek de leisteengroeven

Prijzen

Prijslijst Alta, Camp Alta (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons appartement 2 persoons
15/5 - 25/9 aanvraag aanvraag aanvraag

Prijs per nacht op aanvraag.

Honden zijn toegestaan.

Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u zelfs kennismaken met de enige 'echte' kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon.Noordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.