Camper verhuur

Bekijk foto's

De camperhuur is een samenwerking tussen Norge Reiser en TOURING CARS en biedt u mogelijkheden in Noorwegen, Zweden, Finland en Estland.
Het reizen per camper in Scandinavië geeft u een gevoel van vrijheid. U verplaatst zich met een comfortabele camper en geniet van de vrijheid die deze manier van reizen biedt. U bepaalt zelf uw reisschema. De campers zijn comfortabel uitgerust en beschikken over douche en toilet en een basisuitrusting voor de keuken. 

De campers zijn nieuw, ze hebben nog geen 10.000 km op de teller staan, en goed onderhouden. De camper kan gehuurd worden vanaf Oslo, Trondheim, Stockholm, Helsinki, Rovaniemi en Tallinn. U vliegt naar de door u gewenste luchthaven waar u opgewacht wordt door een medewerker van Touring Cars die u naar de gereedstaande camper brengt. Let op: alleen gratis transfer vanaf de grote internationale luchthavens. De huur kan op elke door u gewenste dag ingaan, ook kunt u de camper op een andere locatie weer inleveren, hiervoor gelden wel, vaak hoge, drop-off kosten.

Overnachten kan op één van de vele kampeerterreinen die Scandinavië, Finland en Estland te bieden heeft, vrij kamperen met de camper is, zij het beperkt, mogelijk door het allemansrecht. Het is alleen toegestaan in dunbevolkte gebieden en mag nooit op landbouwgrond gebeuren. Verder moet de afstand tot het dichtstbijzijnde huis minstens 150 meter zijn. In de buurt van een huis is het correct om altijd toestemming van de eigenaar te vragen om wild te kamperen. Het is trouwens niet toegestaan om langer dan 3 dagen op één plek te verblijven. Ook is het niet toegestaan om op een parkeerplaats/rustplaats langs de weg te kamperen. Probeer er altijd voor te zorgen dat je geen schade aan de natuur berokkent en laat nooit afval achter (en dus het afval óók niet begraven).

Wilt u uw camper liever in Nederland huren is dit ook mogelijk, we verwijzen u dan door naar Averesch Campers in Rijssen of naar Bruggink Campers in Almelo. Dit is vaak een goedkopere mogelijkheid. Wij informeren u dan graag over de te boeken bootovertochten.

Afbeelding van Default
Lees meer
Campers in Noorwegen, Zweden, Finland en Estland

Campers in Noorwegen, Zweden, Finland en Estland

Een mooie kans om Scandinavië op eigen houtje te verkennen, vrij en ongebonden rondtrekken. U verplaatst...

Afbeelding van Large 644
Lees meer
Camper Large indeling

Camper Large indeling

Camper Large

Afbeelding van Default
Lees meer
Camper Extra Large indeling

Camper Extra Large indeling

Camper Extra large

Afbeelding van Default
Lees meer
Camper Medium indeling

Camper Medium indeling

Camper Medium

Afbeelding van Default
Lees meer
Camper Small indeling

Camper Small indeling

Camper Small