Christiansfeld, Tyrstrup Kro

Bekijk foto's

Tyrstrup Kro

Schilderachtig gesitueerd aan de rand van het bos in het beeldschone Christiansfeld. Het eerste wat u 's morgens denkt is "wat heb ik hier heerlijk geslapen!" en u bent klaar voor weer een heerlijke ontspannen dag en voor alle luxe die Christiansfeld u te bieden heeft.  Het hotel is zo beeldschoon gerestaureerd dat het een plezier is om er te vertoeven. De keuken brengt u heerlijke culinaire verleidingen en het heerlijke diner levert zeker een bijdrage aan een heerlijke plezierige avond. Niemand zal verbaasd zijn als u hier een dag langer wilt blijven. Of het u kwalijk nemen.....


Het hotel heeft 12 gezellige kamers en 15 luxe suites, allemaal met bad en toilet. De suites hebben een jacuzzi. Alle kamers zijn voorzien van TV, telefoon, modem faciliteiten etc. Ieder weekend verzorgt een pianist de muzikale omlijsting. 


Weekend
Aankomst op zaterdag, koffie en zelf gebakken brood, heerlijk viergangen diner, bar pianist, overnachting in comfortabele kamers en een fantastisch ontbijt. Aankomst op vrijdag is ook mogelijk, dan kunt u het weekend verlengen en heeft een extra 2 gangen diner om van te genieten. Voor een kleine toeslag kunt u het weekend helemaal compleet maken en de Junior suite met jacuzzi boeken! Pure verwennerij!!


 

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag

prijs op aanvraag