Daugavpils, Villa Ksenija

Villa Ksenija - Algemeen

Villa Ksenija ligt in het centrale deel van Daugavpils, in een historisch herenhuis, dat staat geregistreerd als een architectonische bezienswaardigheid. Het hotel biedt stijlvolle accommodatie met gratis WiFi. Het restaurant van Villa Ksenija bevindt zich op de begane grond en is gespecialiseerd in Europese gerechten. U kunt er dagelijks ontbijten.

Villa Ksenija - De kamers


De kamers van Villa Ksenija zijn elegant ingericht in lichte, warme kleuren en houten meubilair. Elke kamer heeft een kabel-tv, een volledig uitgeruste badkamer met een haardroger en toiletartikelen.

Villa Ksenija - Omgeving


Het treinstation ligt op 2,3 km afstand en het kunstcentrum Mark Rothko ligt op 5 km van Villa Ksenija.

Baltische Staten rondreis 18 dagen - Eleri

Deze Baltische Staten rondreis introduceert bezoekers in zeer gevarieerde landschappen, lokale tradities en historische locaties. Reizigers zijn meestal verrast dat zo'n klein gebied zoveel contrasten bevat. U bezoekt de steden Tallinn, Riga en Vilnius maar ook de westkust van Letland, de slaperige dorpen in Oost Letland en zandduinen van Litouwen worden aangedaan. Deze Baltische Staten rondreis laat u op de best mogelijke manier kennis maken met de Baltische landen.