Degerhamn, Sandviks camping

Bekijk foto's

Stuga´s

Näktergalen (Nachtegaal) 4-persoons huisje:
30 m2 met 4 slaaplaatsen. Een kamer heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed en in de tweede kamer staat een eenpersoonsbed. Het huisje heeft verder een grote woonkamer met een keukentje een fornuis met oven, een waterkoker en koffiezetapparaat en diverse keukenartikelen. Het huisje heeft stromend water (koud). U kunt verder gebruik maken van de douches, toiletten en wasmachine in het servicegebouw op zo’n 50 meter afstand. Er is een heerlijk terras met avondzon en comfortabele buitenmeubels. U kunt naast het huisje parkeren. Huisdieren zijn van harte welkom.

Bofinken (goudvink) 2-persoons huisje:
17 m2 met 2 slaaplaatsen (eenpersoonsbedden). Er is een klein keukentje met kookplaatjes, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en diverse keukenartikelen. Het huisje heeft sromend water(koud). U kunt verder gebruik maken van de douches, toiletten en wasmachine in het servicegebouw op zo’n 50 meter afstand. Er is een heerlijk terras met avondzon en comfortabele buitenmeubels. U kunt naast het huisje parkeren. Huisdieren zijn van harte welkom.

Göken (Koekoek) 2-persoonshuisje:
17 m2 met 2 slaaplaatsen (stapelbed). Er is een klein keukentje met kookplaatjes, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en diverse keukenartikelen. Het huisje heeft stromend water(koud). U kunt verder gebruik maken van de douches, toiletten en wasmachine in het servicegebouw op zo’n 50 meter afstand. Er is een heerlijk terras met avondzon en comfortabele buitenmeubels. U kunt naast het huisje parkeren. Huisdieren zijn van harte welkom.

Prijzen

- -
- -