Docksta, Friluftsbyn

Friluftsbyn

Friluftsbyn ligt midden in het hart van de Höga Kusten. U vind hier de beste wandelroutes, boototcht naar Mjältön en Ulvön en het beste water om te kajakken.
Als u naar de Höga Kusten komt voor de natuur dan zit u hier op de juiste plek.

Friluftsbyn - de accommodaties

De bungalows zijn perfect voor families, een stel of een groep vrienden. De bungalows liggen vlakbij het meer Gällstasjön.
De bungalows zijn van alle gemakken voorzien zoals een keuken, douche en toilet.

- Bungalow Klättra
Deze bungalow heeft 3 stapelbedden in 1 slaapkamer, geschikt voor maximaal 6 personen. Een woonkamer met tv, keuken, douche en toilet.

- Bungalow Vandra
Vandra heeft een stapelbed en 3 éénpersoonsbedden, geschikt voor maximaal 5 personen. Een woonkamer met tv, keuken, douche en toilet.

Let op, geen aparte slaapkamer.

- Bungalow Cykla
Cykla heeft 3 éénpersoonsbedden in 1 slaapkamer en een sofabed, geschikt voor maximaal 5 personen. Een woonkamer met tv, keuken, douche en toilet.

- Bungalow Paddla
Deze bungalow heeft 3 stapelbedden in 1 slaapkamer, geschikt voor maximaal 6 personen. Een woonkamer met tv, keuken, douche en toilet.

- Bungalow Bada
Bada beschikt over 5 bedden, 2 éénpersoonsbedden en 3 matrassen die u in de loft vindt. Een woonkamer met tv, keuken, douche en toilet.

- Kampeerhut
De kampeerhutten beschikken over 1 of 2 stapelbedden, totaal voor 2 of 4 personen. Kookfaciliteiten zijn aanwezig in de vorm van een kitchenette en een koelkastje. 
Kussens en dekbedden zijn aanwezig. 

- Friluftsbodarna
Speciaal voor Friluftsbyn zijn de Friluftsbodarna gebouwd. Een filuftsbodarna is 14m2 en heeft 2 stapelbedden of een 2 persoonsbed. 
Elke unit heeft een koelkast en kitchenette. 

Friluftsbyn - activiteiten en omgeving

Met zijn ligging in het hart van de werelderfgoedlocatie is FriluftsByn een uitstekende locatie voor avontuurlijke of spannende excursies in de Hoge Kusten.
Een aantal populaire activiteiten zijn:
- wandelen in de Hoge Kusten
- boottocht naar Ulvön
- kajakken of kanoën
- klimmen
- een auto huren en rondtouren


Prijzen

Prijslijst Docksta, Friluftsbyn (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Type Prijs per nacht
Campingstugor 102
Friluftsbodarna 115
Klattra/ Paddla 136
Cykla/ Vandra/ Bada 149

Prijs per nacht in 2020 in €.

Honden zijn toegestaan in kampeerhut en in stuga cykla. 

Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.Autovakantie Zweden Kristoffer: van Värmland naar Höga kusten

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden en Oost-Noorwegen! Een kennismaking met de provincie Värmland wordt gevolgd door een paar mooie bestemmingen in het steeds weer verrassende Zweden en Noorwegen.Kampeerautoreizen Meja: Midden-Zweden

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden! Een ideale reis met woeste natuur, sportieve uitdagingen en plezier voor het hele gezin!