Dombås, Furuhaugli Turisthytte bungalow

Furuhaugli Turisthytte

Furuhaugli Turisthytte - Algemeen

Aan de rand van Dovrefjell nationaal park, waar de muskusossen leven, vind u Furuhaugli Turisthytte. Furuhaugli Turisthytte is aan traditioneel berghotel op 1007 meter hoogte. Geniet van goede accommodatie, mooie safari's, traditioneel Noors eten en de kleinste brouwerij van Noorwegen. Furuhaugli Turisthytte biedt 23 huisjes in verschillende standaard. De camping beschikt over 45 staplaatsen. Daarnaast zijn er motelkamers die in 2018 zijn gebouwd. 

Furuhaugli Turisthytte - Bungalows

De bungalows beschikken over 1 tot 3 slaapkamers met 2 tot 8 bedden. De kitchenette is voorzien van een kookplaat. In de woonkamer staat een televisie. De bungalows hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Alle huisjes hebben een interieur van dennenhout.

Het is mogelijk om bedlinnen, eindschoonmaak, maaltijden en activiteiten te reserveren op voorhand.

Furuhaugli Turisthytte - Omgeving

  • Muskusos safari 4-6 uur
  • Elandsafari 2-3 uur
  • Dovrefjell nationaal park¬†
  • Dovrebaan en Raumabaan (treinreizen)
  • Wandelen
  • Fietsen
Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Kustweg 17 en Lofoten gecombineerd in één reis! Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissers dorpjes. Dit alles met daarbij de luxe van het overnachten in een eenvoudig huisje met douche en toilet, wat wilt u nog meer?Kustweg 17: reis Forsete

Deze unieke bungalowreis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken. Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissersdorpjes.