Dombås, Hageseter Turisthytter

Bekijk foto's

Hageseter Turisthytter

Hageseter Turisthytter - Algemeen

Hageseter Turisthytte is een prima uitvalsbasis voor avontuurlijke wandelingen en bergtochten want het ligt in een schitterende omgeving met een grote variëteit aan planten en dieren die ontdekt moeten worden. Historische plaatsen als Trondheim, Røros, Trollstigen en Lillehammer zij met de auto goed te bereiken. Het gebied is uitstekend geschikt voor jagen, vissen, fietsen, wandelen, raften etc.

Hageseter Turisthytte ligt niet ver van de E-6 in Dovrefjell. In vroeger tijden werd in deze regio voornamelijk vee gehouden. In het district Gautåseter kunt u daar de vele sporen nog van zien. Hier zijn honderden jaren oude boerderijen bewaard gebleven en heeft zich de hele nieuwe tak van het toerisme ontwikkelt.

Hageseter heeft een hoofdgebouw met receptie, kiosk, café, gezamenlijke woonkamer en een aantal slaapplaatsen. Ook de sanitaire faciliteiten bevinden zich in het hoofdgebouw.

In de cafetaria worden de hele dag maaltijden geserveerd; vanaf 9.00 uur 's morgens bent u welkom tot 22.00 uur 's avonds. In de kiosk kunt u de eerste levensbenodigdheden kopen. Bij de receptie kunt u o.a. informatie inwinnen over de diverse activiteiten in de omgeving zoals muskusos- of eland safari of bootverhuur. Uw visvergunning kunt u ook hier regelen.

Hageseter Turisthytter - Accommodatie

Er zijn 12 moderne hutten, waarvan 7 met woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, douche/toilet.

De 5 kleinere hutten beschikken over een woonkamer met keuken, 1 slaapkamer en douche/toilet. Alle hutten beschikken over eigen tv.

 

Prijzen

Periode kampeerhut bungalow
1/5-30/9 op aanvraag op aanvraag

Prijs op aanvraag.