Drangedal, Hotel Gautefall

Bekijk foto's

Gautefall Hotel && Resort is een volledig vernieuwde en moderne versie van het bestaande Hotel Gautefall. De complete renovatie van het hotel is reeds in volle gang. In de loop der jaren zal het hotel stap voor stap worden uitgebouwd tot een luxe Resort waar de appartementen onderdeel van zijn. Het hotel zelf kent vele voorzieningen, zoals:
- een zwembad
- sportruimte
- tennisbaan
- sauna
- zonnebanken
- discotheek
- vergaderzalen
- bijeenkomstruimtes
- 3 restaurants; een buffetrestaurant, à la carte restaurant en een Grand Café

Stap voor stap worden alle voorzieningen gemoderniseerd, waarvan de restaurants en de discotheek reeds compleet zijn verbouwd. Alles wordt kwalitatief hoogwaardig afgewerkt om een luxe ambiance te creëren.De strakke moderne appartementen worden direct naast het hotel gebouwd, in 2 lagen met allemaal hun eigen ingang.
Ze zijn compleet en zeer luxe afgewerkt inclusief luxe badkamer met stoomcabine en ligbad en een zeer stijlvolle fraaie keuken welke van alle gemakken is voorzien.De appartementen beschikken verder over een ruim opgezette woonkamer,een open woonkeuken en 2 slaapkamers.Aan de buitenzijde beschikt elk appartement over een overdekt terras / balkon van ca. 14 m².

De appartementen zelf hebben een woonoppervlakte van ca. 55 m². 

De appartementen worden direct aan het hotel gebouwd waardoor alle voorzieningen van het hotel zelf zijn te gebruiken. Naast de voorzieningen in het hotel zijn er ook zeer veel mogelijkheden in de buitenlucht.Naast de mogelijkheden in de winter is Gautefall ook in de zomer een uitstekende bestemming, de omgeving is zeer geschikt om te wandelen, zwemmen, vissen en fietsen (zowel op een asfaltbaan als op speciale mountainbikeroutes). Er zijn tevens veel mogelijkheden om (onder begeleiding) te bergbeklimmen, abseilen of een compleet georganiseerde "wilderness camp" mee te maken.

In totaal beschikt Gautefall over 10 hectare (!) verharde paden waar men 'zomers kan fietsen, skeeleren en rolschaatsen. Ook is er een minigolfbaan, een survivalbaan, de mogelijkheid om te boogschieten en nog vele andere activiteiten.

Ook kunt u in een van de omringende meren naar hartelust zwemmen, kayaken of vissen, kortom mogelijkheden te over!

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag
<p>Prijs op aanvraag.</p>