Cape Tracks vindt het belangrijk om steeds meer bezig te zijn met duurzaamheid. Daarom proberen wij een steentje bij te dragen om de negatieve impact van reizen te verminderen en beperken. Om dat te doen werken wij samen met FairClimateFund om de gemaakte Co2-uitstoot te compenseren en ons bewust bezig te houden met de toekomst van onze bestemmingen en reizen.

FairClimateFund
Een mooie reis gaat helaas niet zonder CO₂-uitstoot. Compenseer daarom jouw reis met Gold Standard/ Fairtrade Carbon bij partner FairClimateFund. De credits worden gegenereerd met schoner koken- en herbebossingsprojecten. Deze klimaatprojecten verminderen de CO₂-uitstoot en ontbossing en verbeteren de leefomstandigheden voor mensen in ontwikkelingslanden. Hierdoor streven we naar een eerlijk klimaat: een wereld waarin degenen die het meest bijdragen aan klimaatverandering investeren in projecten voor CO₂-reductie. Deze projecten komen ten goede aan mensen die het meest kwetsbaar zijn voor de gevolgen van klimaatverandering.


Wij volgen de local tracks
Cape Tracks maakt zo veel mogelijk gebruik van kleinschalige en authentieke accommodaties die worden gerund door lokale eigenaren. Zo kunnen we u niet alleen die optimale beleving garanderen, maar dragen we ook bij aan de economie van de lokale bevolking en aan een duurzame ontwikkeling binnen de reisbranche.