Edelhert safari in Hasselfors, Zweden

Edelhert safari in Hasselfors - Zweden

Breng een bezoek aan Hasselfors voor een avond in het rijk van het edelhert. In de herfst start het paarseizoen van de edelherten. Neem een kijkje tussen de kuddes edelherten, waar de machtige stieren klaar staan om zich te bewijzen. Bij zonsondergang laten de stieren hun luide en typische paring-roep horen.

Nabij Hasselfors zijn kuddes van edelherten die hier gedijen. De stieren beginnen hun gehuil vóór zonsondergang om andere stieren te laten weten dat de vrouwtjes en het territorium alleen van hen zijn. In de verte hoor je de stieren met hun geweien botsen.

De avond begint in de oude molen Kvarnen in Hasselfors, gelegen tussen de twee meren Teen en Toften. U krijgt hier een diashow met geweldige foto's en informatie over de edelherten te zien. Ook krijgt u informatie over de omgeving en waar heen te gaan om de mooiste plekken rondom Hasselfors te bezoeken. Vervolgens kan u genieten van een diner met dessert inclusief drankjes. 

Na het eten gaat u op safaritocht om de kuddes edelherten en individuele stieren te zien. Misschien bent u zelfs aanwezig bij een stierengevecht! 

Edelhert safari in Hasselfors - algemeen

Start excursie: 15:00 uur
Deelnemers: Maximaal 8 personen
Locatie: Hasselfors

Prijzen

Prijslijst Edelhert safari in Hasselfors, Zweden (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs per persoon in €
06-09-2019 op aanvraag
13-09-2019 op aanvraag
27-09-2019 op aanvraag


Prijs per persoon 2019 in €

Inclusief:

  Verrekijker

  Hoofdnetje tegen insecten. 

  Een maaltijd met drinken. Vegetarische alternatieven mogelijk. 

  Een gids gedurende de hele excursie. 

Exclusief:

!  Goede wandelschoenen

!  Insecten spray

!  Warme kleding