Eidsbugarden, Eidsbugarden Hotel

Bekijk foto's

Eidsbugarden hotel

Een traditioneel Noorse hotel dat prachtig gelegen is aan de westkant van Bygdin in het hart van de Jotunheimen en omgeven door mooie bergtoppen. Het hotel is direct gelegen aan het Bygdin meer en bedoeld voor die mensen die een unieke ervaring willen hebben midden in de Noorse bergen.
Eidsbugarden hotel heeft een lange geschiedenis wat betreft huisvesting. Aasmund Olafson Vinje bouwde de eerste cabine op Eidsbugarden in 1868. Uiteraard een heel aantal keren verbouwd, groter gemaakt. Men heeft geprobeerd deze authentieke sfeer in het interieur te laten terugkomen. Het doel is om gasten een plek te bieden waar zij goed worden verzorgd en waar men zich thuis voelt. Een plek waarbij de focus ligt op plezier, warmte en gastvrijheid. En bovenal een plek waar je graag weer terug zou willen komen.

Eidsbugarden hotel -  Kamers

Alle hotelkamers ademen de typische Noorse sfeer en hebben een eigen badkamer en uitzicht op de bergen. Het hotel beschikt over een terras en tuin. Er is verder een bar aanwezig en restaurant waar u a la carte kunt kiezen uit traditionele Noorse gerechten. Gratis wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes.
Het hotel beschikt over 39 kamers van verschillende grootte en ongeveer 80 bedden. Het hotel is gerenoveerd in de afgelopen jaren en heeft een algemeen hoge standaard. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Eidsbugarden hotel - Mogelijkheden

U kunt vanuit uw hotel heerlijke wandelingen maken in het Jotunheimen gebergte. Of wat denkt u van vissen in het nabij gelegen Bygdin meer? In de winter zijn er uiteraard ski mogelijkheden. Ski verhuur is mogelijk. Denkt u er wel bij na dat de weg naar hotel in de winter niet altijd te rijden is voor auto's. Mocht u in de winter willen verblijven, neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder met het regelen van transport.

Eidsbugarden hotel - Omgeving

Eidsbugarden is een kleine plaats aan het westelijk einde van het meer Bygdin in het zuidoosten van het gebergte Jotunheimen in de Noorse provincie Oppland. Tegenwoordig is Eidsbugarden een toeristencentrum met wandelgebied, met een hotel uit 1909, een hut van Den Norske Turistforening (DNT) en circa 160 privéhutten. De weg Riksvei 252 loopt naar Eidsbugarden vanaf Riksvei 53. Ieder jaar in het eerste weekend van augustus wordt het Vinjerockfestival gehouden in Eidsbugarden.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
gehele jaar aanvraag aanvraag aanvraag
Prijs is op aanvraag