Eikesdal, Eikesdal Hytter

Eikesdal Hytter

In Eikesdal is de hoogste waterval van Noord-Europa te vinden. Het is gelegen in midden Noorwegen, tussen Åndalsnes en Sunndalsøra, 100 km van Molde. 

Eikesdal Hytter - de accommodaties

Alle huisjes beschikken over een vaatwasser, wasmachine, magnetron, tv, koelkas en diepvries. 

#1, #2, #5 en #6  Vier huisjes bij Eikesdalvatnet. Beschikken over 3 slaapkamers, een woonkamer, een sauna, badkamer met bad, en een volledig uitgeruste keuken. Hier kunnen 6 tot 7 personen verblijven. 

#3 en #4 Twee grote huisjes bij Eikesdalvatnet. Beschikken over 3 slaapkamers, een woonkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer met bad. Hier kunnen 9 tot 10 personen verblijven.

Elverhøy. Een oud huis met een prachtig uitzicht over Eikesdal. Beschikt over 2 woonkamers, een volledig uitgeruste keuken, badkamer met bad en 6 slaapkamers. Hier kunnen tot wel 16 personen verblijven. 

Eikesdal Hytter - omgeving en activiteiten

De omgeving van Eikesdal is ideaal voor mooie wandeltochten, en u kunt er vissen. 
Boten zijn te huur en er is een tennisbaan. 


Prijzen

Prijslijst Eikesdal, Eikesdal Hytter (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Type huisje Prijs per nacht
6-7 persoonshuisje aanvraag
9-10 persoonshuisje aanvraag
16 persoonshuisje aanvraag

Prijs per nacht is op aanvraag. 

Geirangerfjord zien? reis Thialf

Maar het Geirangerfjord is niet het enige moois tijdens deze rondreis. U komt in het mooie Hedmark in het oosten van Noorwegen de ideale plek om tot rust te komen, hier vindt u natuur, rust en ruimte in overvloed. Hier kunt u lekker te ontspannen met activiteiten zoals wandelen, golfen of vissen.