Enontekiö, Hetan Majatalo Oy

Hotel Hetan Majatalo - Algemeen

Dit hotel ligt in de regio Enontekiö in Fins Lapland, op 400 m van het meer Ounasjärvi. Het biedt gratis WiFi in de lobby, een gratis fitnessruimte en 's avonds toegang tot de sauna en een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Het seizoensgebonden restaurant van Hetan Majatalo biedt een typisch Fins en Laplandisch buffet, gebaseerd op oude recepten van de eigenaar. Bij de receptie zijn kleine snacks verkrijgbaar. U kunt ontspannen en genieten van een drankje in de bar van het hotel.
Tot de algemene faciliteiten behoren een souvenirwinkel, een lounge, een kleine bibliotheek en een speeltuin voor de kinderen. Er zijn ook een skiopslag en wasfaciliteiten beschikbaar, evenals een computer in de lobby. U kunt gratis gebruikmaken van fietsen, stepsleeën en verwarming.

Hotel Hetan Majatalo - De kamers

De meeste kamers van Hotel Hetan Majatalo hebben een televisie, een kleine koelkast en een eigen badkamer. Sommige hebben een eenvoudige inrichting en gedeelde toiletten en douches.

Hotel Hetan Majatalo - Omgeving

Het Hetan Majatalo Hotel kan rendiersafari's en tochten met een hondenslee regelen. Vlak voor de deur vindt u skipistes en wandelpaden. De omliggende regio biedt uitstekende mogelijkheden om te fietsen en te vissen.

Hotelreis Vidar: lapland op z'n best

Tijdens deze hotelreis Lapland maakt u kennis met Noors en Fins Lapland. Geen vlucht om zo noordelijk te komen maar gewoon met eigen auto! We maken in deze reis gebruik van de auto-slaaptrein waardoor u in 1 nacht al boven de poolcirkel komt. U kan vervolgens comfortabel in uw eigen auto deze hotelreis vervolgen.