Ersfjord (Tromsø), Ersfjordbotn Brygge

Bekijk foto's

Ersfjordbotn Brygge

Ersfjordbotn Brygge - Algemeen

Ersfjordbotn ligt 15 km van het vliegveld van Tromsø en 20 km van het centrum. Geniet van de middernachtzon in de zomer, de prachtige kleuren symfonie in de herfst en het noorderlicht in de winter.
Ersfjordbotn is een pittoresk klein dorpje op het eiland Kvaløya. De bungalows zijn goed uitgerust en rustig gelegen aan de rand van het dorp met uitzicht op het idyllische Ersfjord. Geniet van de prachtige zee en uitzicht op de bergen vanuit uw huisje.

Ersfjordbotn Brygge - Accommodatie

Cabin 1: 4 personen
Keuken met eethoek, koelkast, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden. Badkamer met douche en toilet. WIFI.

Cabin 2: 6 personen
Keuken met eethoek, koelkast, wasmachine, vaatwasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. 3 slaapkamers met in elke slaapkamer 2 bedden. Badkamer met douche en toilet. WIFI.

Cabin 3: 4 personen
Keuken met eetoek, koelkast, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden. Badkamer met douche en toilet. WIFI.

Appartement: 2 personen
Volledig uitgerust appartement voor 2 personen (1 slaapkamer). Keuken met eethoek, koelkast, vaatwaser, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. Badkamer met douche en toilet. WIFI. 

Ersfjordbotn Brygge - Accommodatie

- skiien
- sneeuwschoenwandelen (huren kan bij Ersfjordbotn)
- wildlife observeren vanaf de veranda

Prijs op aanvraag.