Ersfjord (Tromsø), Ersfjordbotn Kystferie *

Bekijk foto's

Ersfjordbotn Kystferie

Ersfjordbotn Kystferie - Algemeen

Ersfjordbotn ligt 15 km van het vliegveld van Tromsø en 20 km van het centrum. Geniet van de middernachtzon in de zomer, de prachtige kleuren symfonie in de herfst en het noorderlicht in de winter.
Ersfjordbotn is een pittoresk klein dorpje op het eiland Kvaløya. De bungalows zijn goed uitgerust en rustig gelegen aan de rand van het dorp met uitzicht op het idyllische Ersfjord. Geniet van de prachtige zee en uitzicht op de bergen vanuit uw huisje.

Ersfjordbotn Kystferie - Accommodatie

Cabin 1: 4 personen
Keuken met eethoek, koelkast, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden. Badkamer met douche en toilet. WIFI.

Cabin 2: 6 personen
Keuken met eethoek, koelkast, wasmachine, vaatwasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. 3 slaapkamers met in elke slaapkamer 2 bedden. Badkamer met douche en toilet. WIFI.

Cabin 3: 4 personen
Keuken met eetoek, koelkast, wasmachine, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden. Badkamer met douche en toilet. WIFI.

Appartement: 2 personen
Volledig uitgerust appartement voor 2 personen (1 slaapkamer). Keuken met eethoek, koelkast, vaatwaser, waterkoker en koffiezetapparaat. Woonkamer met TV. Badkamer met douche en toilet. WIFI. 

Ersfjordbotn Kystferie - Accommodatie

- skiien
- sneeuwschoenwandelen (huren kan bij Ersfjordbotn)
- wildlife observeren vanaf de veranda

Prijzen

Periode bungalow
gehele jaar aanvraag

Prijs op aanvraag.

Kijk hier ook eens naar

Gratangen, Gratangsfjellet Hotell

Het hotel, gebouwd in 1928, ligt in een prachtige omgeving met uitzicht op Gratangsbotn. Het is meerdere keren gerenoveerd.