Färjestaden, Talluddens Camping & Fritid

Talluddens Stugby

Talluddens Stugby - Algemeen

Met zijn unieke locatie, mooi strand en helder water is Talludden uitgegroeid tot een populaire toeristische bstemming. Duik in het verwarmde zwembad en ga daarna ontspannen in de sauna. U vindt supermarkten en restaurants in een korte loopafstand van Talludden.
Talludden is rustig en vredig maar toch gelegen in het centrum van Färjestaden, de grootste stad op Öland. De huisjes zijn ook geschikt om in de winter te huren. 

Talluddens Stugby - De huisjes

Alle huisjes liggen tussen 50-200 meter van de zee. Alle huisjes hebben een terrass met tuinmeubelen, aanspanning faciliteiten en verwarming.

-Viken: huisje met een 1.5 kamers, 31 mr. Gebouwd: 1998, gerenoveerd in 2007. Grote woonkamer gescheiden door een muur. 2 aparte bedden. 1 stapelbed en een slaapbank. Er zijn in totaal 6 slaapplaatsen in het huisje. Ingerichte keuken met oven, magnetron en koelkast met vriesvak. TV, WiFi, douche, toilet. Gemeubileerd terras.

-Holmen: huisje met 2 kamers, 27 m2. Gebouwd: 2002-03. Woonkamer met dubbel bed, eethoek met zithoek. Slaapkamer met een stapelbed. Er zijn in totaal 4 slaapplaatsen. Keuken met oven, magnetron en koelkast met vriesvak. TV, WiFi, douche, toilet. Slaapkamer met een stapelbed. Gemeubileerd terras in de buurt van de zee.

​-Sundet: huisje met 2 kamers, 25 m2. Bouwjaar: 1999/2013 gerenoveerd. Woonkamer met dubbel bed, eethoek met zithoek. Slaapkamer met een stapelbed. Er zijn in totaal 4 slaapplaatsen. Keuken met kookplaat, magnetron en koelkast. TV, WiFi, douche, toilet.
Gemeubileerd terras.

​-Udden T: huisje met een 1 kamer, 18 m2. Gebouwd: 1997. Woonkamer met king size bed en een stapelbed, keuken met fornuis en koelkast met vriesvak. TV, Wifi, toilet. Er zijn in totaal 4 slaapplaatsen. Gemeubileerd terras. Geen douche aanwezig. 

-Udden: huisje met een 1 kamer, 18 m2. Gebouwd: 1997. Woonkamer met king size bed en een stapelbed, keuken met fornuis en koelkast met vriesvak, TV, Wifi. Er zijn in totaal 4 slaapplaatsen. Gemeubileerd terras. Geen douche aanwezig. 

Honden zijn welkom in een aantal huisjes, laat het ons weten bij het aanvragen van een huisje.
Parkeren is mogelijk voor één auto naast uw cottage. Roken is ten strengste verboden in het huisje.

Talluddens Stugby - Omgeving

​Je bent dicht bij alles: Winkels, restaurants allemaal op loopafstand van 5-10 minuten. Talludden ligt ten zuiden van de haven, waar er tal van restaurants, bakkerijen, ijs en chocolade, ambachtelijke winkels, enz zijn. De grootste stad van Öland: Färjestaden. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd genoeg te kiezen welk seizoen je ook komt.

Prijzen

Prijslijst Färjestaden, Talluddens Camping & Fritid (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Viken 35m2 Holmen 24m2 Sundet 32m2 Udden T 18m2 Udden 18m2
Gehele jaar aanvraag aanvraag aanvraag aanvraag aanvraag
prijs is op aanvraag