Fins Lapland reis Arvo incl. activiteiten 5 dagen

Arvo, 5 daagse Fins Lapland reis incl. activiteiten

Inari, Wilderness Hotel Inari
Inari, Wilderness Hotel Inari

Bij aankomst in Ivalo wordt u met een transfer (ongeveer 30 minuten) naar het Wilderness Hotel Inari gebracht. Hier wacht u een welkomstdiner. Afhankelijk van uw aankomsttijd, gaat u winterkleding passen. Het Wilderness hotel Inari biedt verschillende type accommodaties. U kunt kiezen in welk type accommodatie u wilt verblijven. Bekijk de prijstabel onderaan de pagina voor de prijzen van dit pakket, op basis van verblijf in één van de soorten accommodaties.


Rendiersafari Ivalo
Rendiersafari Ivalo

Tijdens deze dag heeft u de kans om een authentieke rendierenherder en zijn kudde te ontmoeten. U leert interessante feiten over deze semi-wilde dieren en het leven in het noorden. Tijdens uw bezoek op de rendierfarm is er ook een mogelijkheid om een korte sledetocht met rendieren te maken. Ook gaat u deze dat met een sneeuwscooter op pad en gaat u ijsvissen. De lunch deze dag is een wildernis lunch bij een open vuur. 's Avonds wacht u een diner in het hotel.


Sneeuwscootertocht Ivalo
Sneeuwscootertocht Ivalo

In de avond gaat u per sneeuwscooter op zoek naar het noorderlicht. U krijgt onderweg warme drankjes om u warm te houden tijdens de activiteit.


Sneeuwschoenwandelen Ivalo
Sneeuwschoenwandelen Ivalo

Na het ontbijt gaat u zich klaarmaken voor een sneeuwschoenwandeling. Sneeuwschoenwandelen is de beste manier om de schoonheid en kalmte van de Scandinavische bossen te zien. Onderweg kunt u genieten van de prachtige uitzichten van besneeuwde bossen. U kunt dierensporen volgen en als u geluk heeft, ziet u ook wild. Tijdens deze wandeling gaat u lunchen bij een open vuur. Eenmaal terug bij het hotel kunt lekker dineren en na het diner gaat u weer op jacht naar het noorderlicht. Deze avond gaat u naar een speciale locatie om naar het noorderlicht te kijken. U gaat er per slede naar toe, waarbij de slede wordt getrokken door een sneeuwscooter. De gids heeft ook vanavond weer warme drankjes bij zich. Nu is het alleen nog wachten tot het indrukwekkende noorderlicht aan de hemel verschijnt.


Hondensledetocht Ivalo
Hondensledetocht Ivalo

Deze dag gaat u een hondensledetocht maken, want een hondensledetocht is een 'must' als u in Fins Lapland bent. Voordat de tocht begint, zult u uitleg krijgen hoe u de slede moet besturen. Geniet van de opwinding van de honden voor u, en van de rustige stilte zodra ze het sneeuwlandschap in lopen. U zal voor of na de activiteit lunchen. Ook wordt u rondgeleid over de huskyfarm. Bij deze hondensledetocht deelt u met 2 personen een slee. Teruggekomen bij het hotel heeft u een diner. In de avond gaat u met een gids, per auto, op jacht naar het noorderlicht. De gids zal verschillende plekken afgaan, waar de kans op het noorderlicht groot is. Ook tijdens deze avond heeft de gids warme drankjes en snacks bij zich.


Noorderlichtsafari Ivalo
Noorderlichtsafari Ivalo

Teruggekomen bij het hotel heeft u een diner. In de avond gaat u met een gids, per auto, op jacht naar het noorderlicht. De gids zal verschillende plekken afgaan, waar de kans op het noorderlicht groot is. Ook tijdens deze avond heeft de gids warme drankjes en snacks bij zich.


vlieg Ivalo/Inari-Helsinki-Amsterdam
vlieg Ivalo/Inari-Helsinki-Amsterdam

Ontbijt. Afhankelijk van de vluchttijden zal na het ontbijt de transfer naar het vliegveld plaatsvinden.


Winteractiviteiten Finland

Er zijn van die ervaringen die je nooit meer vergeet en een wintervakantie naar Fins Lapland is daar één van!Fins Lapland Reis Arvo

Een onvergetelijke reis naar Fins Lapland inclusief activiteiten, wie wil dat nou niet? Koude temperaturen (soms tot wel -30), een adembenemend wit landschap en minimaal één meter sneeuw. Deze Fins Lapland reis biedt u een fantastische ervaring.

Fins Lapland Reis - geplande reis

Een 5-daagse Noorderlichtreis in Fins Lapland.

  • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam, via Helsinki, naar Ivalo.
  • In Ivalo wacht u een transfer die u naar Wilderness Hotel Inari brengt, waar u 4 nachten verblijft.
  • Terugreis: U vliegt vanaf Ivalo, via Helsinki, naar Amsterdam.

Drie dagen lang kunt u verschillende activiteiten doen in de unieke omgeving van Fins Lapland. U kunt denken aan een ontmoeting met een rendierhoeder en zijn kudde, een rendierensledetocht, een sneeuwscootertocht, ijsvissen, een sneeuwschoenwandeling, een huskysafari, een sneeuwscootertocht in de nacht (om op zoek te gaan naar het noorderlicht), 'noorderlicht kamperen' (een nacht kamperen bij kampvuur, in de hoop het noorderlicht te spotten) of op jacht gaan naar het noorderlicht met een auto. Deze activiteiten zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke reis beleeft en de prachtige omgeving optimaal benut.

Fins Lapland Reis - uw accommodatie

Het Wilderness Hotel Inari ligt aan het prachtige Inari meer en heeft een adembenemend uitzicht. Het is de ideale locatie om het noorderlicht te spotten. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar u elke dag zult genieten van traditionele Sami-gerechten van lokale ingrediënten.

Alle activiteiten beginnen met volledige veiligheidsinstructies. Kinderen worden in een slee getrokken door een sneeuwscooter, bestuurd door uw gids.

Prijslijst Fins Lapland reis Arvo incl. activiteiten 5 dagen (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2018 / 2019 Wilderness Room Log cabin Aurora Cabin
Op basis van twee personen Reissom per persoon in € vanaf Reissom per persoon in € vanaf Reissom per persoon in € vanaf
15/12 – 5/1 & 9/2 - 23/2 1850 2150 2200
5/1 – 9/2 & 23/2 – 16/4 1750 2050 2100

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge vluchttoeslagen en hanteren accommodaties ook hogere prijzen.
Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax.

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

✓  Thermische kleding

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard

Let op! De het dagprogramma wordt bij aankomst verstrekt. Het programma kan wijzigen door omstandigheden.