Solvik, First Camp Kungshamn

Prachtige cabins in Zweden

Bekijk foto's

First Camp Kungshamn is een gezinsvriendelijke camping met Bohuslän aan uw voeten. De kust is gelegen op 700 meter afstand van First Camp Kungshamn.

Accommodatie
De kampeerplaatsen zijn geschikt voor wie een caravan heeft tot 7.6 meter, sommige plaatsen zijn geschikt voor een caravan tot 6.5 meter. Hier staat u in de buurt van zowel  de speeltuin als het strand. Naast plek voor kampeerders, zijn er ook meerdere hutten beschikbaar.

Solgläntan (86 m2)
Hut geschikt voor maximaal 8 personen, met een grote woonkamer die integreert met de eetkamer. De volledig uitgeruste keuken en de badkamer met douche en toilet zijn onlangs nog gerenoveerd. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapzolder met vier eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. Aan de achterkant van het huis bevindt zich een prachtig ingerichte patio. Er is parkeergelegenheid direct naast de hut.

Utsikten (94 m2)
Hut geschikt voor maximaal 10 personen, waarvan twee slaapkamers een stapelbed hebben. In de derde slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Er zijn ook twee slaapbanken beschikbaar. In de volledig uitgeruste keuken is er een fornuis, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. De badkamer met douche en toilet is onlangs nog gerenoveerd. Er is parkeergelegenheid direct naast de hut.

Strandbyn Plus (50 m2)
Deze hut is verdeeld over twee verdiepingen met in totaal 6 bedden, geschikt voor maximaal 6 personen. Boven zijn er twee aparte slaapkamers, een met een stapelbed en een met een tweepersoonsbed. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. Op de begane grond is er een woonkamer met slaapbank en TV. De volledig uitgeruste keuken heeft een vaatwasser, fornuis, oven, koelkast, vriezer en magnetron. Het gemeubileerde balkon is 16 m2. Er is parkeergelegenheid direct naast de hut.

Bergbyn Plus (22 m2)
Een hut van 22 m2 voor de kleinere groepen, met in totaal 6 bedden. In deze hut is een aparte slaapkamer met een stapelbed. Verder zijn er twee bedden op de vide en een bank die om te bouwen is tot een tweepersoonsbed. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. Buiten de voordeur is een mooi gemeubileerd terras. De kitchenette bestaat uit een koelkast met vriesvak, kookplaat en een eethoek voor vijf personen. De badkamer is voorzien van douche en toilet.

Strandbyn (36 m2)
Verblijf op de beste locatie van de camping direct aan het water. Een perfecte hut voor diegenen die het beste van Kungshamn en Smögen willen ervaren. De hutten zijn 36 m2 inclusief vide en heeft in totaal 6 bedden verdeeld over een aparte slaapkamer met een stapelbed, een slaapbank in de woonkamer en twee eenpersoonsbedden op de slaapzolder. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. De badkamer heeft een douche en toilet. De hut heeft een keuken met fornuis, koelkast, magnetron en TV. Het terras is 16 m2 en kunt u de hele dag genieten. Er is parkeergelegenheid direct naast de hut.

Dalbyn Plus (34 m2)
Ruime en lichte hutten in een vallei. Met een mooie en gemeubileerde patio. De slaapkamer, de slaapzolder en de slaapbank bieden bedden plaats voor zes personen. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. Er is een badkamer met douche en toilet. De gecombineerde keuken/woonkamer heeft een TV, een eethoek voor vier personen, kookplaten, een koelkast en een magnetron. Er is parkeergelegenheid direct naast de hut.

Bergbyn Extra (33 m2)
Een comfortabele hut die plaats biedt aan 6 personen. Met een mooie en gemeubileerde patio. De hut heeft twee kamers en een vide met twee bedden. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, twee fauteuils en een TV aan de muur. De keuken/woonkamer heeft een slaapbank voor twee personen. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. In de volledig uitgeruste keuken vindt u koelkast, vriezer, oven, kookplaat en vaatwasser. Er is een badkamer met een douche en toilet.

Dalbyn (28 m2)
Een lichte en ruime hut met een open woonkamer dat plaats biedt aan maximaal 4 personen. Net buiten de deur is een 9 m2 groot terras met tuinmeubilair. De gecombineerde keuken/woonkamer bestaat uit een eethoek voor vier personen, koelkast, kookplaat en magnetron. Er is ook een TV en een slaapbank. Op de vide staan ook nog twee bedden. Er is een badkamer met een douche en toilet. Er is parkeergelegenheid direct naast de hut.

Bergbyn (15 m2)
Een kleine hut is met een terras. De hut heeft een kamer en een zolder. Overdag is er een eethoek voor vier personen, die 's avonds eenvoudig kan worden omgevormd tot een gezellige tweepersoonskamer. Op de vide staan ​​nog twee extra bedden. Voor alle bedden zijn dekens en kussens aanwezig. De hut heeft een kitchenette met kookplaten en een koelkast met vriesvak. Verder is er een badkamer met een douche en toilet.

Omgeving
De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin. Andere opties zijn adventure golf, safari, krab vissen, diepzeevissen en/of winkelen. Aan de receptie kunt u een sauna boeken. Verder is er in de zomer regelmatig entertainment aanwezig op het park. Denk bijvoorbeeld aan live muziek en dansen, quizzen en meer. Voor de kinderen is er een Kids Club.