Fjærland, Bøyum Camping

Bøyum camping

Bøyum camping - Algemeen

De Bøyum Camping is een vakantiepark in Fjarland in de omgeving tussen Jostedalsbreen en Fjaerlandsfjord - een arm van de Sognefjord. Het wordt beheerd door een familie en beschikt over een tuin en een terras. In de bar van de accommodatie worden pizza's geserveerd. Andere faciliteiten zijn een gedeelde lounge en een kinderspeeltuin. U kunt ook beachvolleyballen of fietsen huren.

Bøyum camping - Hoofdzaken

De camping beschikt over 2 type bungalow's en meerdere 2 persoons kamers.
-De bungalow's beschikken over een bank, een tv, een volledig ingerichte keuken en een eigen badkamer met een douche.
  Type 1 heeft 1 slaapkamer en type 2 heeft 2 slaapkamers.
-De 2 persoons kamers bieden toegang tot een gedeelde keuken en gedeelde badkamers.

• Gratis wifi
• Gratis parkeergelegenheid
• Gratis huisdieren toegelaten

Bøyum camping - Activiteiten

• Fietsen
• Hiking
• Fietsverhuur
• Speeltuin
• Skiën
• Hengelsport

Bøyum camping - Omgeving

Dit vakantiepark ligt op 35 minuten rijden van Sogndal. Sogndal is lid geworden van de Italisaanse Cittsalow beweging, de belangrijkste doelstelling is om de kwaliteit van het leven, de identiteit van de plek, de gastvrijheid en de lokale gerechten te verbeteren. De bergen rond Sogndal zijn 900 miljoen jaar oud en de steensoort die hier te vinden is, is alleen te vinden in Canada en op de maan. Sogndal is in vele opzichten een unieke gemeente die zeker een bezoek waard is.

Het nationaal park Jostedalsbreen is het makkelijkst toegankelijk via Fjærland en Jostedalen (Luster). De gletsjer is goed te zien vanaf RV5, en via het Norsk Bremuseum (Gletsjermuseum) is het mogelijk om over de gletsjer te wandelen met een gids. Een wandeling zonder gids wordt gewoonlijk afgeraden. Het gletsjermuseum is ontworpen door de Noorse architect Sverre Fehn. In Fjærland is een behoorlijk aantal boekwinkels en het wordt dan ook wel de boekenstad genoemd.

Prijzen

Prijslijst Fjærland, Bøyum Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode huisje 1 slk d/t huisje 2 slk d/t meer dan 6 per.
1/6 - 31/8 115 169
Rest van het jaar 100 139

Prijs in € voor 2019 per nacht.

Gratis wifi.

Honden zijn toegestaan. 

Vakantie rondreis Noorwegen Valda: Rjukan en Oslo

Wie eens in het liefelijk Telemark is geweest, is daar voor altijd verliefd op. Dit stukje Zuid-Noorwegen heeft alles in zich: eindeloze bossen en uitgestrekte meren. Heuvels en bergen, maar ook hoogvlaktes.Kustweg 17 Noorwegen Einara: van Bergen via Bodø naar Oslo

Deze nieuwe en unieke kampeerhutten reis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken.