Fjærland, Fjærland Fjordstue Hotel

Fjaerland fjordstue in Fjaerland

Fjaerland Fjordstue Hotel && Restaurant is een mooie en gezellige plek om te verblijven. Dit familie hotel is oorspronkelijk gebouwd in 1937. Het hotel is open van begin mei tot oktober. Tevens heeft u de mogelijkheid om op afspraak met grotere groepen in de herfst en winter te overnachten. Het hotel is gevestigd in Fjaerland. Dit is een klein agrarisch dorp dat tot leven komt in de zomer, wanneer de bezoekers van over de hele wereld de prachtige Sognefjord komen bezoeken.

Fjaerland fjordstue, hotelkamers

De 15 hotelkamers van Fjaerland fjordstue zijn eenvoudig en individueel ingericht. U heeft gratis wifi, een eigen badkamer en een indrukwekkend uitzicht op de bergen of het Sognefjord. Tevens kunt u heerlijk dineren in het restaurant bij het hotel. Voor de koks is het eten veel meer dan alleen een maaltijd nuttigen. Het hele proces, van de geschiedenis van het land, de boeren die de producten verbouwen, wanneer is het beschikbaar en de creativiteit die een kok heeft bij het in elkaar zetten van volledige maaltijd. Dat is de essentie van eten. De koks proberen om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Zij streven ernaar om delicate, eenvoudig en gezond voedsel te creeren. Onder het genot van een heerlijk Frans wijntje of lokaal vervaardigd bier of cider kunt u in een prachtige ambiance genieten van een heerlijk diner.      
​    

Fjaerland fjordstue, hoofdzaken

• Gratis WIFI
Prive parkeren
• Restaurant (à la carte)
Rookvrije kamers
• Huisdieren zijn op verzoek toegestaan
• 15 hotelkamers

Fjaerland fjordstue, excursiemogelijkheden

De omgeving rondom het Fjaerland fjordhotel leent zich uitstekend voor een bezoek aan gletsjers, wandelen op een gletjser, lopen en beklimmen van bergen. Of heerlijk genieten vanaf uw terras van het hotel kijkend naar de mooie Sognefjord en bergen om u heen. Ook biedt het hotel een scala aan verschillende vaar mogelijkheden. U kunt een roeiboot huren, kajakken, zelf vissen of in samenwerking met het hotel een visreis ondernemen. U zou ook de mooie boerendorpjes langs het fjord bezoeken. Dus vervelen zult u zich zeker niet! 

Prijzen

Prijslijst Fjærland, Fjærland Fjordstue Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl ontbijt 2 persoonskamer d/t incl halfpension
103-104-224 2 pers bed 116 196

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Culinaire Reis Borghild: culinair genieten!

Bij Noorwegen wordt er niet direct aan een culinaire reis gedacht. Terwijl er toch op heel veel plaatsen bijzonder goed gekookt wordt en dat niet in de laatste plaats door de heerlijke lokale gerechten zoals bessen, paddenstoelen en heerlijke vis.