Fjærland, Fjærland Fjordstue Hotel

Bekijk foto's

Fjaerland Fjordstue Hotel & Restaurant is een mooie en gezellige plek om te verblijven. Dit familiehotel is oorspronkelijk gebouwd in 1937. Het hotel is open van begin mei tot oktober. Tevens heeft u de mogelijkheid om op afspraak met grotere groepen in de herfst en winter te overnachten. Het hotel is gevestigd in Fjaerland. Dit is een klein agrarisch dorp dat tot leven komt in de zomer, wanneer de bezoekers van over de hele wereld de prachtige Sognefjord komen bezoeken.

Accommodatie
De 15 hotelkamers van Fjaerland fjordstue zijn eenvoudig en individueel ingericht. U heeft gratis wifi, een eigen badkamer en een indrukwekkend uitzicht op de bergen of het Sognefjord. Tevens kunt u heerlijk dineren in het restaurant bij het hotel. Voor de koks is het eten veel meer dan alleen een maaltijd nuttigen. Het hele proces, van de geschiedenis van het land, de boeren die de producten verbouwen, wanneer is het beschikbaar en de creativiteit die een kok heeft bij het in elkaar zetten van volledige maaltijd. Dat is de essentie van eten. De koks proberen om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken. Zij streven ernaar om delicate, eenvoudig en gezond voedsel te creëren. Onder het genot van een heerlijk Frans wijntje of lokaal vervaardigd bier of cider kunt u in een prachtige ambiance genieten van een heerlijk diner.

Omgeving
De omgeving rondom het hotel leent zich uitstekend voor een bezoek aan gletsjers, wandelen op een gletsjer, lopen en beklimmen van bergen. Of heerlijk genieten vanaf uw terras van het hotel kijkend naar de mooie Sognefjord en bergen om u heen. Ook biedt het hotel een scala aan verschillende vaar mogelijkheden. U kunt een roeiboot huren, kajakken, zelf vissen of in samenwerking met het hotel een visreis ondernemen. U zou ook de mooie boerendorpjes langs het fjord bezoeken.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per persoon, 2 persoonskamer d/t incl ontbijt Prijs per persoon, 2 persoonskamer d/t incl. Halfpension
103-104-224 2 pers bed € 116 € 196


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Culinaire Reis Borghild: culinair genieten!

Een heerlijke culinaire reis naar Noorwegen: geniet van bijzonder goed eten en van de mooiste hotels.

  • Hardangerfjord
  • Sognefjell
  • Jotunheimen
  • Geiranger
  • Telemark
  • Valdresflya
  • 15 dagen
  • Gehele jaar
  • Vanaf € 2075