Torsby, Värmlands Sjö och Fjäll Camping

Värmlands Sjö och Fjäll Camping

De camping is idyllisch glegen aan het meer Övre Brocken, in Värmland. Het wordt omringt door bossen en bergen, waar je verschillende activiteiten kunt doen. 

Värmlands Sjö och Fjäll Camping -  de accommodaties

Alle huisjes zijn gelegen op een heuvel met uitzicht over de Övre Brocken.  Er zijn twee 4-persoonshuisjes en zeven 4-6 peroonshuisjes en vijf 6 persoonshuisjes. 

• Kampeerhut 2 of 4 persoons
Er zijn 2 en 4 persoons kampeerhutten. Deze zijn voorzien van stapelbedden, tafel met stoelen, een koelkast, koffiezetapparaat en een keuken met fornuis. Deze hutten beschikken niet over een douche/toilet, hier kunt u het gemeenschappelijke huis voor gebruiken. 

• 4 persoonshuisje (45 m2)
Volledig uitgerust huisje met 2 ''slaapkamers''. De keuken beschikt over een fornuis met oven, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat etc. Badkamer met douche/toilet. 

• 4-6 persoonshuisje (60 m2)
Volledig uitgerust huisje met 2 slaapkamers met eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een bank die u kunt uitklappen tot 2 persoonsbed. De keuken beschikt over een fornuis met oven, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat etc. Badkamer met douche/toilet.

• 6 persoonshuisje (95 m2) (foto's zijn van deze woning)
3 slaapkamers, een houtkachen in de woonkamer, een volledig uitgeruste keuken. Een sauna met uitzicht op een prachtig landschap en en badkamer met een apart toilet. 

Värmlands Sjö och Fjäll Camping - de activiteiten

Winteractiviteiten: 
In de winter kunt u hier wandelen met sneeuwschoenen. 

Zomeractiviteiten:
De camping biedt diverser activiteiten aan, waaronder een speelplaats en een zandstrand. 
- Kanovaren
- Roeien
- Paardrijden
- Vissen
- Vlot bouwen
- WandelroutesPrijzen

Prijslijst Torsby, Värmlands Sjö och Fjäll Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Laagseizoen Hoogseizoen
6 persoonshuisje 136 160

Prijs per nacht in 2018 in €. 

Botnische golf huttentocht Vilda: via Finland en Zweden

De Botnische Golf wordt vaak gezien als de dode arm van de Baltische zee. Maar in de zomermaanden zijn de verlaten archipels sprookjesachtig mooi. De Botnische golf is een natuurgebied dat tussen de westkust van Finland en de oostkust van Zweden ligt. ​De Baltische zee huttentocht Vilda laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.