Torsby, Värmlands Sjö och Fjäll Camping

Värmlands Sjö och Fjäll Camping

De camping is idyllisch glegen aan het meer Övre Brocken, in Värmland. Het wordt omringt door bossen en bergen, waar je verschillende activiteiten kunt doen. 

Värmlands Sjö och Fjäll Camping -  de accommodaties

Alle huisjes zijn gelegen op een heuvel met uitzicht over de Övre Brocken.  Er zijn twee 4-persoonshuisjes en zeven 4-6 peroonshuisjes en vijf 6 persoonshuisjes. 

• Kampeerhut 2 of 4 persoons
Er zijn 2 en 4 persoons kampeerhutten. Deze zijn voorzien van stapelbedden, tafel met stoelen, een koelkast, koffiezetapparaat en een keuken met fornuis. Deze hutten beschikken niet over een douche/toilet, hier kunt u het gemeenschappelijke huis voor gebruiken. 

• 4 persoonshuisje (45 m2)
Volledig uitgerust huisje met 2 ''slaapkamers''. De keuken beschikt over een fornuis met oven, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat etc. Badkamer met douche/toilet. 

• 4-6 persoonshuisje (60 m2)
Volledig uitgerust huisje met 2 slaapkamers met eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een bank die u kunt uitklappen tot 2 persoonsbed. De keuken beschikt over een fornuis met oven, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat etc. Badkamer met douche/toilet.

• 6 persoonshuisje (95 m2) 
3 slaapkamers, een houtkachen in de woonkamer, een volledig uitgeruste keuken. Een sauna met uitzicht op een prachtig landschap en en badkamer met een apart toilet. 

Värmlands Sjö och Fjäll Camping - de activiteiten

Winteractiviteiten: 
In de winter kunt u hier wandelen met sneeuwschoenen. 

Zomeractiviteiten:
De camping biedt diverser activiteiten aan, waaronder een speelplaats en een zandstrand. 
- Kanovaren
- Roeien
- Paardrijden
- Vissen
- Vlot bouwen
- WandelroutesPrijzen

Prijslijst Torsby, Värmlands Sjö och Fjäll Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Laagseizoen Hoogseizoen
6 persoonshuisje 136 160

Prijs per nacht in 2018 in €. 

Vakantie rondreis Zweden Magnus: Öland en Stockholm

Geniet van de verrassende diversiteit van de natuur, het vele water en de indrukwekkende cultuur van Zuid-Zweden tijdens deze vakantie rondreis! Eeuwig zingende bossen en groene heuvels, maar ook koolzaad velden, pittoreske plaatsjes, het eiland Öland en niet te vergeten de mooie stad Stockholm en de prachtige scherenkust.Zomerrondreis Zweden Gustav: Skåne, Tived en Värmland

Alles wat Zweden tot een afwisselend, mooi en prettig vakantieland maakt, vindt u in deze reis. Van uitgestrekte bossen tot prachtige heldere meren. Van prachtig heuvellandschap tot eindeloze vergezichten.