Flå, Stavn Camping

Bekijk foto's

De kleine gezellige Stavn Camping ligt schitterend in de bosrijke omgeving van Stavn (Flå), ca 350 meter van rijksweg 7 tussen de bergen en Hallingdalselva in. Stavn Camping is een goede plek om te genieten van de rust en de natuur maar ook een prima uitgangspunt voor diverse activiteiten want de camping ligt op ca. 2 uur rijden vanaf Oslo.

Accommodatie
Op de camping staan 9 hutten geschikt voor 3 tot 6 personen. De hutten zijn voorzien van bedden met kussens en dekbedden, zitgedeelte, koelkast, kookplaat, serviesgoed, kookgerei, bestek, verwarming en tuinstoelen. Elke hut is tevens voorzien van een informatiemap met wat er allemaal in de omgeving te doen is.

Hut 1 Bjørnebu, Hut 2 Elgbu, Hut 4 Fiskebu
3-4 personen, 12m2, familiebed (stapelbed, 2 pers. onderbed, 1 pers. bovenbed), uitklapbed.

Hut 3 Jegerbu
4 personen, 18m2, familiebed (stapelbed, 2 pers. onderbed, 1 pers. bovenbed), 1 persoonsbed.

Hut 5 Trollbu, Hut 6 Hyggebu
4 personen, 15m2, familiebed (stapelbed, 2 pers. onderbed, 1 pers. bovenbed), 1 persoonsbed.

Hut 7 Hansebu
4 personen, 23m2, familiebed (stapelbed, 2 pers. onderbed, 1 pers. bovenbed), stapelbed, (slaapgedeelten kunnen gescheiden worden d.m.v gordijnen), keuken met oven.

Hut 8 Lisebu
5 personen, 23m2, familiebed (stapelbed, 2 pers. onderbed, 1 pers. bovenbed), stapelbed, (slaapgedeelten kunnen gescheiden worden d.m.v gordijnen), keuken met oven.

Hut 9 Kosebu
6 personen, 31m2, twee 2-persoonsbedden met hoogligger, keuken met oven.

Hut 10 Mormorshus
6-8 personen, 3 slaapkamers (een 2-persoonsbed, en twee 2-persoonsbedden met hoogligger), keuken met oven & badkamer.

Omgeving
De camping is direct gelegen langs de fietsroute Oslo-Bergen en voor de fietser een goede overnachtingsplaats na een bezoek aan het berenpark in Flå. In de omgeving zijn diverse gemarkeerde wandel- en fietsroutes. De Hallingdalselva en de bergmeren zijn uitstekend om in te vissen of te zwemmen. In de nabije omgeving van Stavn zijn de twee grootste dierenparken van Noorwegen, Vassfaret Bjørnepark in Flå en EKT Langedrag in Nesbyen. Bij Veneli kunt u een wandeling maken naar Bjødnahaugen. Hiervandaan kunt u over heel Vassfaret heen kijken. Stavn Camping is een prima uitvalsbasis om te gaan vissen, wandelen, fietsen, zwemmen en klimmen. Bij de receptie kunt u kleine snacks, frisdrank en brood kopen. In de receptie is een internet hoek en op de camping kan men toegang krijgen op het draadloos internet. Voor de kleinste gasten is er een speeltuintje en zwembad aanwezig.

Prijs per nacht in 2020 in €.

Maximaal 2 honden toegestaan in een hut (verplichte eindschoonmaak + 100 NOK extra schoonmaakkosten)

Eindschoonmaak mag u zelf doen of kunt u afkomen voor NOK150 tot NOK500 (afhankelijk van het type hut).

Linnengoed kan gehuurd worden voor NOK50.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen