Flåmsbaan Wilje: Aurlands- en Nærøyfjord

Routebeschrijving Wilje

1e dag:

Vlucht van Amsterdam naar Oslo Gardermoen, aansluitend per bus naar Oslo centrum

Oslo, Thon Hotel Opera
Oslo, Thon Hotel Opera

Oslo is een sfeervolle stad waar u heerlijk door de autovrije straten kunt slenteren, leuke winkels kunt binnenlopen en kunt genieten van een goede maaltijd in één van de vele restaurants die de stad rijk is. 2 overnachtingen in het naast het station gelegen Opera Hotel.


FLÅM, FRETHEIM HOTEL
FLÅM, FRETHEIM HOTEL

Per trein over de Hardangervidda naar Myrdal. Na aankomst in Myrdal, dat op 866 meter boven zeeniveau ligt, is het wachten op een trein naar Flåm. De stationsrestauratie biedt een (warme) zitplaats, waar men bovendien kan genieten van de heerlijke Noorse wafels met jam en slagroom! Misschien toch een trein laten schieten? Het laatste traject is per Flåmsbana naar Flåm aan de Aurlandsfjord gelegen. 1 overnachting in het Fretheim Hotel.


BERGEN, CLARION HOTEL ADMIRAL
BERGEN, CLARION HOTEL ADMIRAL

Per boot door de smalle Aurlands- en Nærøyfjord naar Gudvangen waar de bus over de Stalheimspas naar Voss staat te wachten. Van Voss gaat het laatste traject van deze dag per trein naar Bergen. Hier kunt u genieten van een wandeling door Gamle Bergen, de levendige haven, de bijzondere vismarkt, Bryggen of een tocht per tandrad- of kabelbaan naar één van de zeven heuvels. 2 overnachtingen in het Clarion Admiral Hotel.


6e dag:

Per bus naar de luchthaven Bergen Flesland. Aansluitend terugvlucht naar Amsterdam.

6 daagse reis Norway in a Nutshell van Oslo naar Bergen.

Vertrek: dagelijks

Deze reis begint in de hoofdstad van Noorwegen; Oslo en eindigt in de Hanzastad Bergen. De reis gaat via de Bergensbana en Flåmsbana naar Flåm aan de Aurlandsfjord en vervolgens via de Aurlands- , Nærøyfjord en het stadje Voss naar de Hanzestad Bergen.
De overnachtingen vinden plaats in goede hotels.
De reis kan op elke willekeurige plaats worden verlengd, de kosten daarvoor berekenen we graag voor u.

 

 

 

 

Prijslijst Flåmsbaan Wilje: Aurlands- en Nærøyfjord (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 pers. kamer d/t
Gehele seizoen 1195

Prijs per persoon 2019 in €

Inclusief:

De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax.

Hotels incl. ontbijt

Genoemde bus-, boot- en treintrajecten 2e klasse incl. zitplaatsreservering

Genoemde transfers