Flåm, Flåmsbrygga

Bekijk foto's

Flamsbrygga hotel 

Flamsbrygga hotel - Algemeen

Zeer centraal gelegen in Flåm, bij de kade en het begin van de Flåmsbana. Het hotel is gebouwd in 1988 en is het enige brouwerij hotel in Noorwegen. Het hotel heeft een aantrekkelijk modern design, ze hebben gebruik gemaakt van Noorse grenen, drijfhout, natuursteen en glas. 

​Flamsbrygga hotel - De kamers

Het hotel heeft in totaal 41 kamers, 38 kamers hebben een balkon en uitzicht op de fjord. Alle kamers beschikken over douche en toilet.Tegen meerprijs zijn er kamers met balkon en fjordzicht en suites.  De kamers hebben houten vloeren, koffie en thee faciliteiten, satelliet-tv en draadloos internet. Er is een bar met volledige vergunning en ook is er voldoende parkeer mogelijkheid. 

​Flamsbrygga hotel - Eetgelegenheden

​Er zijn drie verschillende eetmogelijkheden; het Norwegian café met eenvoudige maar goede warme maaltijden, sandwiches, snacks en desserts, een fast food restaurant met hamburgers en pizza\'s en een a la carte restaurant met zeer goede maaltijden. In het Flåmstova restaurant zijn 95 zitplaatsen en in de lounge nog 55 zitplaatsen. Het restaurant heeft een een delicaat en moderne Noorse stijl. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren. Geniet bij de openhaard van een van de traditionele of internationale gerechten. Ook bent u hier welkom voor koffie, ijs of bier. Er is een groot terras met 200 zitplaatsen. 

Flamsbrygga hotel - Activiteiten​

-Bier en aquavit proeverij: Een proeverij van 2 soorten &&&&&&Ægir bier en 2 soorten aquavit, is men Aegir aquavit, Yggdrasil.

-Wandelen. Wandeling van de Aurlandsdalen vallei - Noorwegen Grand Canyon of in de Flåmsdalen vallei met een lokale gids.

-Fietstochten. Fiets in de Flåmsdalen vallei met lokale gids van Myrdal. Een geweldige fietstocht vanaf de top van de berg naar de fjord. Ook kunt u een fietstocht maken op de Rallarvegen.

-Kajakken. Kleine boten - grote indruk. Een echte avontuur op de Aurlandsfjord. 

-Stegastein. Spectaculaire uitzicht puntop  650 meter hoogte met uitzicht op de Aurlandsfjord en de surroinding bergen. Geniet van het uitzicht, de sfeer en de berglucht. Dagelijks bus vertrek, het hele jaar door.

Flamsbrygga hotel - Omgeving​

In het plaatsje Flåm hebt u de mogelijkheid een (retour)treinrit te maken met de Flåmsbane, een spoorlijn die op een traject van 20 kilometer een hoogteverschil van meer dan 800 meter overbrugt, bovendien bevat dit traject maar liefst 20 tunnels.          

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t ontbijt 2 persoonskamer d/t halfpension Single toeslag
1/1-9/4 & 27/9-24/12 & 27/12-31/12 89 142 42
10/4-17/5 108 160 42
18/5-26/9 149 201 126

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Kijk hier ook eens naar

Flåm, Fretheim Hotel

Het Fretheim Hotel heeft een historie die terug gaat tot 1870. Het is totaal gerestaureerd in 1998 waarbij veel moderne faciliteiten geïntroduceerd zijn.

  • Vanaf € 90

STALHEIM, STALHEIM HOTEL

Anno 1885. Dit traditierijke hotel ligt op de top van de Stalheimskleivane.