Flatdal, Nutheim Gjestgeveri

Het Nutheim hotel is een prachtig houten hotel. U kunt hier genieten van goeie maaltijden en u kunt zich laten inspireren door verschillende soorten kunst. Het hotel heeft 7 kamers, 2 grote kamers en 5 kleinere tweepersoons kamers met douche en toilet. Alle kamers zijn ingericht met foto's die gemaakt zijn door kunstenaars die de locatie hebben bezocht. Er is geen televisie op de kamers. Het hotel straalt een huiselijke sfeer uit en  u mag gebruik maken van de lounge en open haard in de 'algemene' woonkamer. Op een steenworp afstand ligt een oude studio die gebruikt wordt voor overnachtingen. Ook de oude pastorie (1600) is een prachtig gebouw wat wordt gebruikt voor overnachtingen. In totaal zijn er 15 kamers met 32 bedden. Er is draadloos internet in alle kamers.

 

Kamer overzicht:
Hotel: 6 tweepersoonskamers d/t en 2 eenpersoonskamers
Prestegarden: 3 tweepersoonskamers waarvan er een de douche en toilet op de gang heeft
Undervisningsatlieret: 3 tweepersoonskamers met gedeelde douche, toilet en sauna op de gang
Loft: tweepersoonskamer met douche en toilet in de galerij
Stabburet: tweepersoonskamer met douche en toilet in de galerij

Prijzen

Prijslijst Flatdal, Nutheim Gjestgeveri (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar 91 159

prijs per persoon per nacht 2017 in €

Autoroute Noorwegen Thrijm: hoofdsteden, Hardangervidda en Sognefjell

De eerste kennismaking met Noorwegen bij deze autoroute is de Oslofjord met aan het eind daarvan de hoofdstad van Noorwegen: Oslo. U bezoekt de provincie Telemark met het Telemarkkanaal, het Setesdal en de Preikestolen, een rotsplateau met een fantastisch uitzicht over de Lysefjord.Hotelrondreis Noorwegen Yngvi: Briksdal, Sognefjord en Rjukan

Deze 18-daagse Hotelrondreis Noorwegen laat u heel veel moois van Noorwegen zien. Natuurlijk het unieke fjordenlandschap met zijn indrukwekkende fjorden waar een mens zich nietig voelt. Maar daarnaast heeft Noorwegen veel meer mooie en ruige natuur voor u in petto. De besneeuwde bergtoppen van Jotunheimen, het Noorse hooggebergte.Kijk ook eens naar:

DALEN, DALEN HOTEL
Anno 1894. Een sprookjeshotel, gebouwd in een overdadige, romantische stijl met drakenkoppen, torentjes en galerijen. Na een bijna 10 jaar durende restauratie heeft dit hotel sinds 1994 zijn oorspronkelijke schoonheid terug.