Gäddede, Gäddede Camping & Stugby

Bekijk foto's

Gäddede Camping & Stugby

Gäddede Camping & Stugby is prachtig gelegen tussen de heuvels en bergen van Jämtland. Hier kunt u kiezen tussen een genoeglijke overnachting of een verblijf voor een langere periode, in zowel zomer als winter.

Voor een voordelige prijs kunt u een modern uitgerust appartement bespreken die de voordelen van een aangenaam thuis verenigt met het comfort van een hotel. Geheel zoals u wilt kunt u ook een eenvoudiger verblijf in een van de campinghuisjes huren. Vanzelfsprekend zijn er ook kampeerplaatsen aanwezig, met of zonder electriciteit. Een eigen kabel-TV net.

Het weer in deze bergstreek is afwisselend, hetgeen wij als een voordeel willen beschouwen - hagelbuien in de ochtend kunnen al snel plaatsmaken voor een blauwe hemel met stralende zon. 's Middags kan motregen omslaan in stortregen... Grapje. Terzijde, alle weersoorten zijn mogelijk, het gaat erom te leren genieten van de gevarieerdheid en nukken van de natuur.

Gäddede Camping & Stugby - accommodaties

Huisjes 1-6
4 bedden met eigen douche, toilet en volledig uitgeruste keuken

Huisjes 7-9 en 10-12
2 tot 4 bedden met eigen douche, toilet en volledig uitgeruste keuken. Deze huisjes beschikken over een magentron en 2 persoonsbed.

Kampeerhutten tot 4 personen:
4 bedden, kitchenette

Kampeerhutten tot 2 personen:
2 bedden, geen kookgelegenheid

Prijzen

Periode beschrijving
gehele jaar op aanvraag
prijs is op aanvraag

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

4x4 winteravontuur in Zweeds Lapland

Ga mee met dit 4x4 winteravontuur door Zweeds Lapland