Gålå, Gålå Hytte *

Bekijk foto's

Gålå Hytte heeft comfortabele 2-onder-1-kap bungalows gelegen in een bosrijke omgeving dichtbij het Gålå Høgfjellshotell en met uitzicht op de Jotunheimen en het Gålåmeer.

Accommodatie

De 2-onder-1-kap accommodatie dat geschikt is voor 6 tot 8 personen (oppervlakte 50 m2) heeft een woonkamer met open haard, zit- en eethoek, radio en TV en een volledig ingerichte keuken. Eén slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Er is een grote open zolder, met een steile trap bereikbaar, waar maximaal vier slaapplaatsen mogelijk zijn. Verder heeft het een ruime badkamer met douche/toilet en vloerverwarming.

Omgeving

Gasten kunnen gebruik maken van nabij gelegen sauna waarvan de sleutel bij de receptie van het hotel op te halen is. Ook zijn er goede parkeermogelijkheden. Winteractiviteiten starten vanaf de deur van uw bungalow.

Prijzen

Periode per bungalow per week in €
gehele jaar aanvraag

Prijzen op aanvraag.

Kijk hier ook eens naar

Gålå, Gålå lid *

Gålå lid zijn comfortabele vrijstaande bungalows en liggen in een bosrijke omgeving met uitzicht op de omliggende bergen.

Gålå, Gålå Peer Gynt hytte *

Gålå Peer Gynt zijn vrijstaande of twee onder één kap bungalows en liggen dichtbij de Gålå Sommer Arena en het Gålåmeer.

Gålå, Wadahl Høyfjellshotel*

Wadahl Høyfjellshotel ligt op 933 meter hoogte aan de Peer Gyntweg met prachtig uitzicht over de omliggende bergen en de toppen van de Jotunheimen.

Gålå, Gålå Grend *

Deze in traditionele stijl gebouwde vrijstaande bungalows zijn zeer sfeervol en comfortabel ingericht. Dichtbij de winkel.

Gålå, Gålå Fjellgrend *

Deze comfortabele bungalows liggen in bebost terrein dichtbij de Gålå Ski Arena. De meeste huisjes hebben uitzicht op het Gålåvatn.