Gårdsjö, Fårgården Åsebol

Bekijk foto's

Fargarden Asebol

Fargarden Asebol - Accommodatie

Fårgården Åsebol is de boerderij waar je kunt verblijven in een nieuwe blokhut, genieten in de hot tub naast een riviertje, praten met schapen van de boerderij, uitstapjes maken rondom Gårdsjö en nog veel meer!

Hier verblijft u dicht bij wandelpaden, grote meren en prachtige natuur met rust en vrede. U kunt in de buurt vissen of een boot huren. 

Fargarden Asebol heeft 2 soorten accommodaties.

- De blokhutten Olers en Alberts

Albert\'s blokhut werd gebouwd in 2012 en Olers is er in 2013 bijgekomen. Beide woningen zijn geschikt voor 8 personen, beschikken over een volledig uitgeruste keuken en een tafel met 10 stoelen en een bank en muskus amine. De hutten worden warm gehouden met vloerverwarming.
In de woningen is er een grote badkamer met een rolstoelvriendelijke toilet en douche en een wasmachine. Buiten het huis zij er tuinmeubelen en een barbecue.
Vanaf Olers terras heb je een prachtig uitzicht over het landschap en het meer.

- De kamers Maja en Greta

De boerderij heeft ook twee kamers in het huis Maja Greta. De kamers zijn het hele jaar door te huur. Vier bedden in elke kamer. Volledig modern ingerichte kamers met koelkast, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en vloerverwarming en een mooi groot terras met uitzicht op zee. Tussen de kamers bevindt zich een gedeelde toilet, wastafel en douche. Elke kamer heeft twee stapelbedden en Greta\'s kamer is er een televisie. Buiten het huis is er een barbecue. De kamers zijn rook vrij, maar huisdieren zijn welkom.

Fargarden Asebol - Activieiten

Visvijvers, fietspaden, wandelpaden, ruiterpaden en een spannende historische omgeving met herinneringen uit het verleden surround Fårgården Åsebol. Wat wil je nog meer beleven? Als gast bij Fårgården in Åsebol kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten.

Fargarden Asebol - Omgeving

Fargarden Asebol is te vinden aan een afslag van de E20 in de buurt van Hova tegen Gårdsjö.

 

Het Nationaal park Tiveden ligt in het bosgebied Tiveden in de Zweedse provincie Västergötland. Het park werd in 1983 opgericht en is 13,5 km² groot. Het bestaat voornamelijk uit bos, meren en rotsen. Tiveden wordt doorkruist door het wandelpad Tivedsleden.In Tiveden groeit een zeldzame rode variant van de Witte waterlelie.

Het meer Unden. Dit meer biedt u een unieke kans om een levensgrote röding (zalmforel) te vangen. Ook snoek (gädda), snoekbaars (gös) en zoetwaterharing zullen wellicht de verleiding van het aas aan uw hengel niet kunnen weerstaan. Het glasheldere koudwatermeer heeft een sterk gevariëerde diepte; tot wel 108 meter. De diepe grotten onder water en daarmee natuurlijke waterbronnen, maken het leven van deze vissen mogelijk.

Prijzen

*10* *11*
Prijs per nacht in euro in 2017