Gaupne, Pluscamp Sandvik

Bekijk foto's

PlusCamp Sandvik

PlusCamp Sandvik - Algemeen

Betaalbare accommodatie, prachtige natuur en vriendelijke Noren: de belangrijkste ingrediënten voor PlusCamp.  

Op deze grote camping zijn 24 hutten van verschillende grootte en niveau beschikbaar. Er is een modern sanitair gebouw met keuken en wasruimte met wasmachine en droger. Tevens een klein restaurant en een gemeenschappelijke woonkamer met tv.  In de kleine supermarkt kunt u terecht voor een aantal boodschappen. De camping is makkelijk te bereiken via de RV55. 

PlusCamp Sandvik - Accommodatie 

  • Hut A: 2-3 personen, 1 ruimte, koelkast en kookplaat, geen dekbedden en kussens. 
  • Hut B : 4-5 personen, aparte slaapkamer, koelkast en kookplaat, koud stromend water, geen dekbedden en kussens.  
  • Hut C : 2-4 personen, woonkamer, volledig ingerichte keuken, badkamer met stromend warm water, dekbedden en kussens aanwezig.
  • Hut D : 4-8 personen, woonkamer met tv, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met stromend warm water, terras met tuinmeubelen, dekbedden en kussens aanwezig.

PlusCamp Sandvik - Activiteiten/omgeving

PlusCamp Sandvik ligt in een schitterende omgeving, direct aan het Sognefjord. Voor de kleine gasten is er een speelplaats. Om de fjord te ontdekken of een hengel uit te gooien kunt u een bootje huren. Talloze wandelmogelijkheden in de omgeving of in de bergen. De camping ligt ideaal als uitvals basis voor diverse excursies en dagtochten zoals naar de Jotunheimen, de Nigardsbreen (gletsjer) en de staafkerk in Urnes. Een tocht onder begeleiding van een gids over de Nigardsbreen is een onvergetelijke ervaring!

Prijzen

Periode hut A hut B hut C hut D
gehele jaar 54 69 120 171
prijs per nacht in 2020 in €.