GAUSDAL, SKEIBO APPARTEMENTEN

Bekijk foto's

Skeibo Appartementen

Skeibo Appartementen - Algemeen

Nieuwe zeer sfeervolle in traditionele stijl ingerichte appartementen van zeer hoge standaard, zeer centraal gelegen in Gausdal bij de berg Skeikampen.
De golfbaan is de dichtstbijzijnde buurman.

Skeibo Appartementen - Accommodatie

4 personen
Appartement met 2 slaapkamers, een met 2 persoonsbed en een met stapelbed, badkamer d/t en sauna.
De appartementen zijn luxe ingericht en beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek, TV en volledig ingerichte keukenhoek.

8 personen
appartement opp 70 m² 

De appartementen zijn luxe ingericht en beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek, TV en volledig ingerichte keukenhoek. Er zijn 3 slaapkamers, één met tweepersoonsbed, één met stapelbed en één met twee stapelbedden.
2 badkamers met douche en toilet.
Sauna

10 personen
appartement opp 90 m²

De appartementen zijn luxe ingericht en beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek, TV en volledig ingerichte keukenhoek. Er zijn 4 slaapkamers, twee met tweepersoonsbed, één met stapelbed en één met twee stapelbedden.
2 badkamers met douche en toilet.
Sauna

Skeibo Appartementen - Activiteiten

- golf
- wandelmogelijkheden in de omgeving
- Hunderfossen Lekeland
- bobsleeën in Øyer
- Lillehammer met o.a. het openluchtmuseum Maihaugen en het Noors Olympisch museum

Prijzen

Periode Appartement
4/7-10/8 74
1/5-4/7 en 10/8-30/10 70

Kijk hier ook eens naar

Gausdal, Austlid bungalow

Austlid Bungalow is in 1999 in z’n geheel gerenoveerd. De oude fjellstue bevat nu 12 appartementen en 25 bungalows in een beboste omgeving.

Gausdal, Skeikampen appartementen

Deze luxe appartementen liggen tegenover het Skeikampen Hotel.

Gålå, Gålå Peer Gynt

Gålå Peer Gynt zijn vrijstaande of twee onder één kap bungalows en liggen dichtbij de Gålå Sommer Arena en het Gålåmeer.

Gålå, Gålå lid

Gålå lid zijn comfortabele vrijstaande bungalows en liggen in een bosrijke omgeving met uitzicht op de omliggende bergen.

Gålå, Gålå Grend

Deze in traditionele stijl gebouwde vrijstaande bungalows zijn zeer sfeervol en comfortabel ingericht. Dichtbij de winkel.

Gålå, Gålå Fjellgrend

Deze comfortabele bungalows liggen in bebost terrein dichtbij de Gålå Ski Arena. De meeste huisjes hebben uitzicht op het Gålåvatn.

Gålå, Gålå Hytte

Gålå Hytte heeft comfortabele 2-onder-1-kap bungalows gelegen in een bosrijke omgeving met uitzicht op de Jotunheimen en het Gålåmeer.