Geilo, Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel
127 Kamers


Het Dr. Holms Hotel is gunstig gelegen voor alles dat Geilo te bieden heeft, het ligt in het centrum van Geilo en dichtbij de Hardangervidda.
De 127 kamers van het hotel, die allemaal zijn ontworpen met het gemak van de gast in gedachten, zijn voorzien van telefoon, TV, minibar en badkamer met bad of douche en toilet.
Het hotel beschikt over een goed restaurant, schoonheidssalon, boetiek, wasserij, roomservice, kinderopvang, bar, squashbanen, sauna, zwembad (overdekt), fitnessruimte en een spa centrum (niet gratis).
Gasten die op zoek zijn naar een perfecte combinatie van modern gemak en uitstekende verzorging, zullen dat vinden in dit aantrekkelijke hotel.


broekenpers
haardroger
klokwekkerradio
minibar
TV


 

Prijzen

Prijslijst Geilo, Dr. Holms Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
21/6-20/8 92 120 32
28/4-20/6 & 21/8-10/11 90 107 32

Prijs per persoon in 2018 in €.

Toeslag hond NOK 150 per dag, ter plaatse te voldoen. 

Rondreis Njord: fjorden en Rondane

Een prachtige rondreis met onderweg tal van highlights van Noorwegen. Dat begint al met de Noorse hoofdstad Oslo met zijn prachtige musea en het befaamde Vigelandspark. En verder is daar de Noorse fjordenkust, uniek voor Europa. Ooit creëerde de natuur hier dankzij de gletsjers een majestueus landschap. Elk fjord is een parel op zich.Motorreis Ragnarok Zuid Noorwegen

Met deze, door ons al meerdere jaren georganiseerde, succesvolle motorreis door het zuidelijke deel van Noorwegen ziet u een geweldige natuur en heel veel hoogtepunten zoals o.a. de Preikestolen bij Stavanger aan het Lysefjord, de Hanzestad Bergen, de Jostedalsbre, de fjorden en de Trollstigen. Het verblijf is in uitstekende middenklasse hotels op basis van ontbijt of halfpension. Deze Motorreis Zuid Noorwegen brengt u over prachtige wegen en zorgt voor een onuitwisbare indruk, de motorreis om uw horizon te verbreden!Norway in a Nutshell Ymir: Oslo-Flåm-Bergen

Deze reis begint en eindigt in de hoofdstad van Noorwegen; Oslo. De reis gaat via de Bergensbana en Flåmsbana naar Flåm aan de Aurlandsfjord en vervolgens via de Aurlands-, Nærøyfjord en het stadje Voss naar de Hanzestad Bergen.Kijk ook eens naar:

Eidfjord, Quality Hotel Vøringfoss
Dit in 2001 geopende hotel ligt aan de Hardangerfjord en is voorzien van alle moderne faciliteiten
GEILO, GEILO HOTEL
Een hotel in Geilo met een rijke traditie. Er is gebruik gemaakt van locale historie en tradities, antiquiteiten en schilderingen om een warme sfeer te creëren waar de gast zich thuis zal voelen.
HEMSEDAL, SKOGSTAD HOTEL
Dit hotel is in het centrum van Hemsedal gelegen. In 1905 was dit hotel een combinatie van boerdenbedrijfje, winkel en wisselplaats voor paarden.