Geilo, Minihotel Geilo

Luxe appartement gelegen in skigebied Geilo

Bekijk foto's

Minihotel Geilo biedt naast hotelkamers, ook een appartement aan. Het appartement bevindt zich buiten het hotel, maar staat onder toezicht van het hotel.

Accommodatie
Het appartement maakt deel uit van Hotel Ustedalen. Tijdens verblijf in een appartement kunt u gebruiken maken van de faciliteiten van het hotel. Het appartement heeft drie slaapkamers met 3x een dubbel bed; 2 bedden van 160×200 en 1 bed van 140×200. Het appartement heeft twee woonkamers, waarvan één bij de keuken en één tussen de twee slaapkamers ligt. Beide woonkamers beschikken over een Android-TV met Google Chrome (er is geen TV netwerk). Vanuit de woonkamer bij de keuken heeft u uitzicht op de skipiste. Verder is er één ruime badkamer met wasmachine.

Het appartement heeft een algemene ruimte voor skispullen. Hier kunt u ook uw ski’s waxen en slijpen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur of naast het gebouw. Er is ook een parkeergarage welke verwarmd is waar u gratis kunt parkeren. Let wel, een parkeerplaats in de parkeergarage kan niet vooraf worden gereserveerd, dus vol is vol. In het appartement is er genoeg ruimte voor alle spullen voor een maximum van 6 personen.

Let op: het is niet toegestaan om te roken in het appartement. Ook zijn er geen huisdieren toegestaan.

Omgeving
Het station is op 10 minuten lopen. Vanaf het vliegveld (zowel Bergen als Oslo) is het +/- 3 uur met de trein naar het dorp Geilo. Het station bevindt zich in het dorp. De pistes en het dorp zijn lopend te bereiken. Er rijdt ook een skibus welke met een skipas gratis is.