Geilo, Ustedalen resort

Verblijf in bergachtig gebied

Bekijk foto's

Ustedalen Resort in Geilo is een perfecte uitval basis voor kortere of langere trips in het gevarieerde bergachtige terrein rondom Geilo. De skilift ligt op 350 meter afstand. Het centrum van Geilo ligt op 800 meter van het resort en biedt een variatie aan winkels en restaurants.

Accommodatie
» Hotel
Ustedalen Hotel heeft één- en tweepersoonskamers. In de meeste kamers vindt u een tweepersoonsbed en een slaapbank. Verder is er een middel grote badkamer met douche of ligbad.

» Appartementen
Ustedalen Hotel heeft ook 3 soorten appartementen van een hoge kwaliteit voor grotere families of als u meer ruimte wenst. De appartementen bevinden zich in een gebouw gelegen naast het hotel en delen hetzelfde panoramische uitzicht. Elk appartement is ongeveer 120 m2, met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Het woongedeelte heeft een openhaard en de keuken is volledig uitgerust. Alle kamers hebben vloerverwarming. De keukens zijn allemaal voorzien van koelkast, kookgelegenheid, koffiemachine, potten en pannen, servies en bestek.

De volgende appartementen worden aangeboden:
Excutive: appartementen met meer comfort en prachtig uitzicht met (eigen) balkon.
DeLuxe: appartementen van een middenklasse, waarvan enkele kamers ook een prachtig uitzicht hebben.
Economy: appartementen die minder groot zijn en geen prachtig uitzicht hebben over het dal.

Omgeving
Geniet van 40 skihellingen en 2 terreinparken. Er is ruim 220 kilometer aan verse tracks voor cross-country en langlauf activiteiten. In Geilo vindt u een fascinerende mix van natuur en de stedelijke faciliteiten zoals bars, restaurants en winkelmogelijkheden. Bij het hotel is ook een zwembad en sauna om volledig te kunnen ontspannen. Naast het restaurant vindt u de speelruimte met een glijbaan en een speelhuis voor de kinderen.