Wintersport Geilo, 8-daagse reis Duvre

Wintersport Geilo, 8-daagse reis Duvre


Geilo, Havsdalsgrenda*
Geilo, Havsdalsgrenda*

Geilo is gelegen tussen de Hardangervidda en het Hallingskarvet op bijna 800 meter hoogte. Dit is de oudste wintersportplaats van Noorwegen en het gebied is geschikt voor het hele gezin. Aan beide kanten van het dal zijn er skiliften met volop mogelijkheden voor de alpine-skiër. In totaal zijn er 20 liften en 40 pistes, waarvan enkelen 's avonds verlicht zijn. Er zijn drie snowboardparken met halfpipes. Voor de langlaufer is er meer dan 215 kilometer aan loipes door het dal, de bossen en de hoogvlakten, hiervan is 's avonds 5 kilometer verlicht. Voor de kinderen is er naast een speciale kinderlift en -piste een crèche en de Trollklubb. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, deze activiteiten voor Wintersport Geilo kunt u van te voren bij ons boeken.


Hondensledetocht Geilo
Hondensledetocht Geilo

Een van de dagen dat u in Havsdalsgrenda verblijft, zult u een hondensledetocht gaan maken! Dit is een activiteit om nooit te vergeten!Winteractiviteiten Noorwegen

Naast het Noorderlicht is er in Noord Noorwegen nog veel meer te beleven, u kunt genieten van de besneeuwde berglandschappen in het bijzondere winterlicht en van de vele outdoor activiteiten.Wintersport Geilo, 7-daagse reis Duvre

Geilo is gelegen tussen de Hardangervidda en het Hallingskarvet op bijna 800 meter hoogte. Dit is de oudste wintersportplaats van Noorwegen en het gebied is geschikt voor het hele gezin. Aan beide kanten van het dal zijn er skiliften met volop mogelijkheden voor de alpine-skiër. In totaal zijn er 20 liften en 40 pistes, waarvan enkelen 's avonds worden verlicht. Er zijn drie snowboardparken met halfpipes. Voor de langlaufer is er meer dan 215 kilometer aan loipes door het dal, de bossen en de hoogvlakten. Hiervan is 's avonds 5 kilometer verlicht. Voor de kinderen is er naast een speciale kinderlift en -piste een crèche en de Trollklubb. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, deze activiteiten voor Wintersport Geilo kunt u van te voren bij ons boeken. Houd er rekening mee dat vanaf 1 november winterbanden bij je eigen auto verplicht zijn.

Wintersport Geilo - uw geplande reis

• Heenreis: Vanuit Kopenhagen neemt u de ferry naar Oslo, waar u in de ochtend aankomt.
Let op; vertrek op zaterdag
• Vanuit Oslo rijdt u in 3-4 uur naar de accommodatie in Geilo. Hier zult u 5 nachten (7 nachten in het hoogseizoen) verblijven.
Hondensledetocht (1 uur, 10 km)
• Terugreis: Vanuit Oslo neemt u de ferry terug naar Kopenhagen.

Tip, verleng uw reis met een nachtje Oslo of Kopenhagen.

Wintersport Geilo - uw accommodatie

Havsdalsgrenda bestaat uit 94 luxe appartementen, en ligt op slechts vier meter van de skipistes en tien minuten van het centrum van Geilo. De appartementen zijn luxe en hedendaags ingericht en veel van de appartementen hebben een eigen sauna. In Havsdalsgrenda heb je de beschikking over mooie gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad, fitnessruimte, sauna en stoombaden waarvan gratis gebruik mag worden gemaakt. Dit is een echt vakantieparadijs in de bergen met alle comfort om te ontspannen.

Wintersport Geilo - Wintersport

Wintersport Geilo, dat is dagenlange langlauftochten maken door het  besneeuwde landschap, urenlang skiën op goed geprepareerde pistes, maar ook wandelen en genieten van de sneeuw, de zon en de rust. Sneeuwzeker, dat is in Noorwegen geen probleem. Van december tot en met april ligt er voldoende sneeuw om te kunnen wintersporten. Het kan er behoorlijk vriezen, wel tot -15ºC, maar door de droge lucht voelt het veel minder koud aan. Vaak is het helder weer en dan is het echt genieten van een strakke blauwe lucht boven het witte landschap. 

Prijslijst Wintersport Geilo, 8-daagse reis Duvre (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

2019-2020 Op basis van 2 personen Op basis van 4 personen
Prijs per persoon in €
1/12 - 20/12 (5 nachten) 825 565
1/1 - 6/2 (5 nachten) 930 615
1/3 - 4/4 (5 nachten) 1015 655
7/2 - 29/2 (7 nachten) 1630 1055
21/12 - 28/12 (7 nachten) 1475 975
28/12 - 2/1 (5 nachten) 1185 935

Let op! In het hoogseizoen (zoals kerstvakantie / voorjaarsvakantie) gelden er hoge toeslagen voor de overtochten en hanteren accommodaties ook hogere prijzen. Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard prijs.

Inclusief:

✓  Bootreis per DFDS Oslo - Kopenhagen(en v.v)  incl. bed in binnenhut d/t

  4 of 6 daagse skipas

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie op basis van selfcatering

✓  Gratis gebruik van zwembad, stoombad, sauna en fitnessruimte (tijdens openingstijden van de receptie)

✓  Een set bedlinnen en handdoeken per persoon

✓  Wifi

✓  Overdekte parkeerplaats

✓  Hondensledetocht (1 uur)

✓  Eindschoonmaak

Exclusief:

! Maaltijden 

! Niet genoemde excursies 

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard