Geiranger, Dalen Gaard Familiecamping

In de buurt van de prachtige Geirangerfjord

Bekijk foto's

De Geiranger Dalen Gaard Camping ligt 400 meter boven zeeniveau, op zo'n 7 kilometer afstand van de adembenemende Geirangerfjord.

Accommodatie
Er zijn 9 hutten van verschillende niveaus. Indien de hut niet beschikt over douche/toilet kunt u gebruik maken van de goed onderhouden en moderne sanitaire faciliteiten. Hier vindt u ook een gezamenlijke keuken, een wasmachine en droger. Het sanitairgebouw bestaat uit aparte douches, toiletten en wasruimtes voor dames en heren, een invalidentoilet/-kleedruimte, een keuken en een aparte wasruimte met wasmachine en droger. Dekbedden en kussens zijn aanwezig in de hutten. Bedlinnen kunt u eventueel huren.

Alle hutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Een basic hut bestaat uit één ruimte met 4 slaapplaatsen, enkele kookplaten en een koelkast. Een medium standaard hut heeft 2 slaapkamers, een woonkamer met kitchenette, warm en koud stromend water. Een hoge standaard hut heeft 1 slaapkamer boven en 1 slaapkamer beneden. Verder heeft het een woonkamer, een keuken en een badkamer met douche/toilet.

Omgeving
De camping ligt in een vallei omringd door rivieren, kleine watervallen en bergen met een prachtig uitzicht op Dalsnibba. De receptie wordt bemand door lokale medewerkers die informatie en advies geven om rondleidingen aan te passen aan ieders interesses en behoeften. Naast kioskartikelen is er een klein café waar zowel ontbijt als koffie en wafels worden geserveerd.