Geiranger, Grande Fjord Hotel

Grand Fjord Hotel Geiranger

Dit hotel beschikt over een panoramisch uitzicht op de Geiranger Fjord, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

Grand Fjord Hotel Geiranger - Restaurant

In het restaurant op de 6e verdieping serveren wij elke ochtend ontbijt tussen 7:30-10:00 en elke avond diner tussen 19:00-21:00.

-Het ontbijt biedt eieren van scharrelkippen, Engels spek, worstjes, vers gebakken brood, gebak en vers fruit, vruchtensappen en koffie / thee voor de beste start van de dag!
-Ons diner buffet biedt alleen de beste, lokale ingrediënten.

Grand Fjord Hotel Geiranger - Hoofdzaken

 

• Restaurant
• Bar/lounge/terrace
• 24hour Reception
• Free parking
• Free coffee service
• Laundry service

Grand Fjord Hotel Geiranger - Kamers

Het Grand Fjord Hotel in Geiranger heeft 4 type kamers:
-Tweepersoonskamer fjord view
De fjordview kamers bieden een spectaculair uitzicht over de prachtige Geirangerfjord en de bergen eromheen.

-Tweepersoonskamer Standaard
De standaard kamers zijn iets goedkoper, maar hebben een beperkt zicht of geen balkon.

-Tweepersoonskamer non-view
Non-view kamers zijn de goedkoopste categorie. De kamers hebben geen zicht op de fjord, maar bieden wel zachte en comfortabele bedden na een lange dag.

-Eenpersoonskamer non-view
Alle eenpersoonskamers zijn hebben geen uitzicht.

Grand Fjord Hotel Geiranger - Omgeving

De Geirangerfjord wordt omringd door bergwanden die een hoogte hebben van vele honderden meters. Tijdens de boottocht heeft u uitzicht op de befaamde ‘Adelaarsweg' met zijn talloze haarspeldbochten. Vervolgens ziet u de ‘De zeven zusters', een indrukwekkende waterval en aan de overkant ‘De bruidssluier', eveneens een imposante waterval. Links en rechts zijn op de berghellingen ook nog oude boerderijen te zien.

 

Prijzen

Motorreis Ragnarok Zuid Noorwegen

Met deze, door ons al meerdere jaren georganiseerde, succesvolle motorreis door het zuidelijke deel van Noorwegen ziet u een geweldige natuur en heel veel hoogtepunten zoals o.a. de Preikestolen bij Stavanger aan het Lysefjord, de Hanzestad Bergen, de Jostedalsbre, de fjorden en de Trollstigen. Het verblijf is in uitstekende middenklasse hotels op basis van halfpension. Deze Motorreis Zuid Noorwegen brengt u over prachtige wegen en zorgt voor een onuitwisbare indruk, de motorreis om uw horizon te verbreden!