Geiranger, Grande Hytteutleige og Camping

Eenvoudige hutten bij Geirangerfjord

Bekijk foto's

In een verbazingwekkende stukje wereld vindt u Grande Hytteutleige og Camping. Aan het eind van de Trollstigen staan hier enkele hutten van elk weer een verschillend niveau. Geniet van een schitterend uitzicht over de fjord.

Accommodatie
» Hut 1 (2 personen)
Dit type hut is onze eenvoudigere hut met een tweepersoonsbed en aparte douche- en toiletfaciliteiten op 10-15 meter van de hut. Houd er rekening mee dat douchemunten apart moeten worden gekocht: 15NOK per 5 minuten. Hut heeft een koelkast, keukentafel en enkele stoelen. Aparte sanitaire en keukenfaciliteiten 10-15 meter van de hut. Gratis parkeren. TV aanwezig en gratis WIFI. Kleine gemeubileerde veranda met uitzicht op de Geirangerfjord. Dekbedden en kussens voor 2 personen aanwezig.

» Hut 2 (4 personen, 28 m2)
Hutten met 2 slaapkamers met stapelbed, afmetingen: 75x200 cm. Eén bed biedt een groter onderbed van 100x200 cm. Dekbedden en kussens voor 4 personen aanwezig. Er is een keuken met koelkast, 4-pits kookplaat, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Servies voor 4 personen aanwezig. Woonkamer en eethoek gecombineerd. Douchecabine en toilet. Veranda met geweldig uitzicht over de Geirangerfjord met tafel en stoelen voor 4 personen. Verder nog een TV, gratis WiFi en gratis parkeren.

» Hut 3 (5 personen, 33 m2)
Hutten met 1 slaapkamer en een stapelbed, afmetingen: bovenbed: 90x200 cm, onderbed: 150x200 cm. Op de loft is een bed van 120 cm. Er is een woonkamer met slaapbank. Dekbedden en kussens voor 5 personen aanwezig. Ook is er een keuken met koelkast, fornuis met 2 hete inductieplaten, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Servies voor 5 personen aanwezig. Badkamer met douche en toilet. Veranda met geweldig uitzicht over de Geirangerfjord met tafel en stoelen voor 5 personen. Verder nog een TV, gratis WiFi en gratis parkeren.

» Hut 4 (5 personen, 40 m2)
Hutten met 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een stapelbed, afmetingen: bovenbed: 90x200 cm, onderbed:150x200 cm. Slaapkamer 2 heeft een tweepersoonsbed, afmetingen: 150 cm. Dekbedden en kussens voor 5 personen aanwezig. Er is een keuken met koelkast, kookplaat en oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook servies voor 5 personen. Open haard (ethanol). Badkamer aanwezig en een comfortabele eethoek met prachtig uitzicht. Veranda met geweldig uitzicht over de Geirangerfjord met tafel en stoelen voor 5 personen. Verder nog een TV, gratis WiFi en gratis parkeren.

» Hut 5 (4 personen, 35 m2)
Hutten met 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een familie stapelbed, afmetingen: (boven stapelbed) 90x200cm, en (onder stapelbed). Slaapkamer 2: heeft een tweepersoonsbed (150 cm). Dekbedden en kussens voor 4 personen aanwezig. Er is een keuken met koelkast, 4-pits kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Ook servies voor 4 personen. Woonkamer en eethoek. Douchecabine en toilet. Veranda van 20 m2 met geweldig uitzicht over de Geirangerfjord met tafel en stoelen voor 4 personen. Verder nog een TV, gratis WiFi en gratis parkeren.

Omgeving
De Geirangerfjord is één van de mooiste creaties van moeder natuur. Bezoekers van over de hele wereld verbazen zich al eeuwen over de adembenemende schoonheid van dit stukje aarde. In het voorjaar is het hier heel vredig als de natuur ontwaakt na een lange winter. Tijdens de zomer laten veel toeristen zich de kans niet ontnemen om de Geirangerfjord te ontdekken. Een bonte mix van verschillende nationaliteiten komen met de auto, de bus of per cruiseschip naar deze bezienswaardigheid. In de herfst kunt u hier in alle rust genieten van de intense kleuren. In de buurt van de camping is het mogelijk om boten te huren en te kajakken.