Geiranger, utsikten hotel

Bekijk foto's

Het kleine hotel-restaurant telt 29 kamers en ligt net buiten Geiranger op weg naar de bergtop ¨Dalsnibba¨ op loopafstand  van  het bekende uitzichtspunt ¨Flydalsjuvet¨ waar gasten een foto laten nemen staand op een uitstekend stuk rots met de Geiranerfjord op de achtergrond. De bekende Geirangerfjord deel van de UNESCO world heritage site. Het hotel kenmerkt zich zoals gezegd door kleinschalligheid, een eerste klas restaurant waar dagelijks met lokale produkten wordt gewerkt en een persoonlijke sfeer. Een gedeelte van het personeel praat nederlands wat door sommige gasten erg wordt gewaardeerd. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, comfortabele kamers met douche en toilet en de meeste hebben een fantastisch uitzicht over de fjord, draadloos internet door het hele hotel, een gezellige lounch, en talloze aktiviteiten in de nabije omgeving. Het hotel is een perfekte uitvalsbasis voor wandelingen naar de diverse toppen in de buurt. Het hotel beschikt over gedetaileerde wandelkaarten. Via het hotel kunnen er ook minicruises geboekt worden met de MS Geirangerfjord met eventueel een tussenstop en wangeling naar de bekende historische  ¨Skagenflå¨ zomerboerderij die helaas niet meer in gebruik is. Al met al een plek waar 1 overnachting te kort is!

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
1/6-31/8 110 169 52
1/5-31/5 en 1/9-30/9 87 146 64

prijs per persoon per nacht 2018 in €

Kijk hier ook eens naar

GROTLI, GROTLI HØYFJELLSHOTEL

Anno 1905 In 1869 vestigde de 1e generatie Grotli zich hier om de mensen en dieren die hier langs kwamen van eten en een overnachtingplaats te voorzien.

Norddal, Petrines Gjestgiveri

Petrines Gjestgiveri ligt prachtig gelegen aan het fjord in het idyllische plaatsje Norddal tussen Geiranger en de Trollstigen.

  • Vanaf € 85