Geiranger, utsikten hotel

Het kleine hotel-restaurant telt 29 kamers en ligt net buiten Geiranger op weg naar de bergtop ¨Dalsnibba¨ op loopafstand  van  het bekende uitzichtspunt ¨Flydalsjuvet¨ waar gasten een foto laten nemen staand op een uitstekend stuk rots met de Geiranerfjord op de achtergrond. De bekende Geirangerfjord deel van de UNESCO world heritage site. Het hotel kenmerkt zich zoals gezegd door kleinschalligheid, een eerste klas restaurant waar dagelijks met lokale produkten wordt gewerkt en een persoonlijke sfeer. Een gedeelte van het personeel praat nederlands wat door sommige gasten erg wordt gewaardeerd. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, comfortabele kamers met douche en toilet en de meeste hebben een fantastisch uitzicht over de fjord, draadloos internet door het hele hotel, een gezellige lounch, en talloze aktiviteiten in de nabije omgeving. Het hotel is een perfekte uitvalsbasis voor wandelingen naar de diverse toppen in de buurt. Het hotel beschikt over gedetaileerde wandelkaarten. Via het hotel kunnen er ook minicruises geboekt worden met de MS Geirangerfjord met eventueel een tussenstop en wangeling naar de bekende historische  ¨Skagenflå¨ zomerboerderij die helaas niet meer in gebruik is. Al met al een plek waar 1 overnachting te kort is!

Prijzen

Prijslijst Geiranger, utsikten hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
1/6-31/8 110 169 52
1/5-31/5 en 1/9-30/9 87 146 64

prijs per persoon per nacht 2018 in €

Kijk ook eens naar:

GEIRANGER, UNION HOTEL
Anno 1891 Dit eersteklas hotel wordt door de vierde generatie van de familie Mjelva geleid. Het hotel wordt omgeven door prachtige bergen en heeft een fantastisch uitzicht op het wereldberoemde Geirangerfjord.
GROTLI, GROTLI HØYFJELLSHOTEL
Anno 1905 In 1869 vestigde de 1e generatie Grotli zich hier om de mensen en dieren die hier langs kwamen van eten en een overnachtingplaats te voorzien.
NORDDAL, PETRINES GJESTGIVERI
Petrines Gjestgiveri ligt aan het fjord in het idyllische plaatsje Norddal, 4 kilometer van de ferryplaats Eidsdal, tussen Geiranger en de Trollstigen