Gol, Gol Campingsenter

Bekijk foto's

Gol Campingsenter

Gol Campingsenter - Algemeen

Gol Campingsenter is een eerste klas camping en het gehele jaar geopend. Behalve de caravanplaatsen biedt deze camping accommodatie van verschillende niveau's, van eenvoudige 4 persoonshutten zonder douche en toilet tot luxe hutten voor 6-10 personen waarvan een aantal zelfs met sauna.

Gol Campingsenter ligt dicht bij de rv7, als een natuurlijk verbindingspunt tussen oost en west. De camping ligt aan de Hallingdalselva rivier, 2km van het centrum van Gol. Uitstekend geschikt om te vissen dus! De camping beschikt over een waar buitenzwemparadijs, speeltuinen en midgetgolf. Ook geschikt voor een winterverblijf want de skipistes vindt u op slechts een paar kilometer afstand.

Gol Campingsenter - Accommodatie

Kampeerhut, 3-4 personen, 12m2, elektrische verwarming, kitchenette. U kunt gratis gebruik maken van de centrale sanitaire faciliteiten, sauna, keuken, wasmachines en -drogers.

Haraldbu, 6 personen, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed, stapelbed in de woonkamer, douche/toilet, kitchenette, woonkamer met TV.

Hallingstua, max.10 personen, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, zolder met twee slaapkamers - per kamer 4 slaapplaatsen, woonkamer met slaapbank, TV, volledig ingerichte keuken, badkamer met douche/toilet.

Appartement, 7 personen, 2 slaapkamers, slaapzolder, gezellige woonkamer met hoekbank, volledig ingerichte open keuken, badkamer met douche/toilet, sauna.

De sanitaire ruimten zijn modern en goed verzorgd, wasmachines en -drogers aanwezig. Op het terrein vindt u ook een goed restaurant, internet café en een kleine supermarkt.

Gol Campingsenter - Activiteiten

  • vissen
  • wandelen
  • midgetgolf
  • fietsen

Prijs per nacht op aanvraag.