Gråsmark, Stuga Lilja Naturcamping Lagom

Bekijk foto's

Naturcamping Lagom - Algemeen

Geniet van de vroege ochtendstilte aan het meer, wandel door de sprookjesachtige bossen, neem een kano en ontmoet speelse bevers en imposante elanden. Pluk paddenstoelen of bessen in het bos en neem daarna een frisse duik in het zuivere meer aan de voet van de camping. Ontdek Värmlands unieke flora, fauna en cultuur. Ga langlaufen, skiën of (ijs)vissen en rooster je versgevangen baars boven de vuurplaats of ontspan in onze weldadige sauna. Onze gezellige huiskamer is open voor een kopje koffie/thee, een moment voor jezelf of juist om de ander te ontmoeten en een fijne plek bij regenachtig weer. Wij serveren een kleine verantwoorde kaart en streven naar een duurzame bedrijfsvoering.
Ervaar de gastvrijheid van de provincie Värmland en voel een warm welkom op onze camping. Wij wensen dat je vakantie een belevenis wordt, waarin de natuur centraal staat. Waar je tot rust mag komen en waar je vol schatten je weg vervolgt

Naturcamping Lagom - Lilja

Stuga Lilja is een gezellige, ruime, vrijstaande 6 persoons stuga. Door de slaapbank, die in de woonkamer staat, is er een mogelijkheid om hier met 8 personen te verblijven.
Stuga Lilja bestaat uit:

  • Woonkamer met open keuken
  • Toilet, douche en wastafel
  • Ruime hal
  • 2 slaapkamers;
  • 1 slaapkamer met 2/1 persoonsbedden
  • 1 slaapkamer met 2 stapelbedden

Naturcamping Lagom - Omgeving

Het park ligt op een prachtige locatie, aan de rand van een meer. Er is een kleine speeltuin voor kinderen. In de omgeving zijn veel wandelroutes, gemarkeerd en ongemarkeerd. In het aangrenzende meer mag je zwemmen, vissen, kanoën en met of zonder gids op zoek naar de beverburchten. In een speciale vuurton kan je een eigen kampvuur maken, zolang je er andere gasten niet mee soort. De omliggende dorpjes organiseren zomerse volksfeesten, zoals het midzomerfeest en muziekfestivals. In de winter kun je er skiën, langlaufen, wakvissen, schaatsen, een sneeuwschoenwandeling, sneeuwscooter- of huskysledetocht maken.

Prijzen

Periode Lilja
laagseizoen aanvraag
hoogseizoen aanvraag
Prijs is op aanvraag