Grimstad, Sørlandet Hotel

Bekijk foto's

In een idyllische omgeving gelegen net buiten de stad met uitzicht over de zee en de zuidelijke scherenkust. Het afwisselende ontbijt wordt geserveerd in "Kroa", waar u bij mooi weer van een zonsopkomst kunt genieten. 's Avonds wordt er een eenvoudige maaltijd geserveerd in een gemoedelijke sfeer.
Het complex heeft 136 mooi ingerichte kamers allemaal met douche/toilet en TV en 37 appartementen met douche/toilet en TV en volledig ingerichte keukenhoek.Kardemommeby

  • zeiltochten door de scheren met het zeilschip Solrik
  • stadstocht door het vriendelijke centrum met z'n mooie witte huizen en bezoek aan Grimstad museum
  • zwemmogelijkheden aan leuke zandstrandjes
  • golf

theater en andere culturele evenementen in Fjæreheiene, Henrik Ibsen's beroemde Peer Gynt is een bezoek zeker waard

 

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/1-15/6 & 16/8-31/12 79 105
16/6-15/8 92 131
Prijs per persoon per nacht in 2017 in €. Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Kijk hier ook eens naar

Lillesand, Lillesand Hotel Norge

Lillesand Hotel Norge is gevestigd in een gebouw uit 1873 en bevindt zich in de pittoreske haven van Lillesand. Na vele omvangrijke renovaties waarbij tradities zoveel mogelijk in ere zijn gehouden, is dit tegenwoordig een eersteklas hotel. De schrijver Knut Hamsun was hier stamgast en de Spaanse Koning Alfonso kwam hier na zijn troonsafstand. Hotel Norge is een regionaal centrum voor lokale festiviteiten en een prima uitgangspunt voor een rondreis door Noorwegen. Het restaurant van het hotel biedt Noorse gerechten op basis van regionale ingrediënten. Aan de waterkant bevindt zich ook een restaurant, hier worden Italiaanse specialiteiten geserveerd.