Habo, Habo camping

Bekijk foto's

Habo Camping

Habo Camping & Stugby ligt aan de westzijde van het Vättern, ca 15 km ten noorden van de E4 en Jönköping. Op ca 150 mtr lopen van de camping ligt een prachtig zandstrand. De camping grenst aan het Domneåns natuurreservaat rond de rivier de Domneån die uit komt in Domsand haven.
De camping is verdeeld in kleine veldjes met ruime gemarkeerde plekken met stroom of een veld waar ruimte is voor tenten op ongemarkeerde plekken.
Een aantal veldjes heeft een speelplek in het midden. Op alle veldjes is de mogelijkheid aanwezig om een kampvuur te stoken om de avond gezellig af te sluiten.

Habo Camping - Accommodatie

- 2 persoons stuga: Een huisje met 2 eenpersoonsbedden. Tuinmeubilair op het terras. Volledig ingerichte kleine keuken met koelkast. De dekens en kussens zijn beschikbaar, neem uw eigen beddengoed mee of huur het bij ons. Douche en toilet bevinden zich in het servicegebouw en kosten niets extra.
- 6 persoons stuga: De stuga biedt plaats aan maximaal 6 personen. Heeft een slaapkamer met 2 persoons bed en een kamertje met een stapelbed. Daarnaast staat er nog een slaapbank in de kamer. Huisdieren toegestaan
- 5 persoons stuga: Deze stuga met veranda heeft de volgende inrichting. 1 slaapkamer met 5 slaapplaatsen. 1 kamer met kookgelegenheid, koelkast, servies en kookgerei. Water op ca 15 meter van de stuga. Huisdieren toegestaan
- 4 persoons stuga: 4 bed vakantiehuisje met mogelijkheid om zelf een extra matras mee te nemen. De stuga heeft 2 slaapkamers met in elk 1 bed en een slaapzolder met 2 bedden. Extra personen mogelijk tegen een meerprijs van 30 sek per nacht. Verder is de stuga voorzien van een volledig ingerichte keuken en toilet met wasbak. Douchen kunt u in het nabijgelegen servicegebouw.

Habo Camping - Activiteiten

- Elandsafari
- Wandelen en fietsen
- Zwemmen
- Volleyballen, tafeltennissen
- Stad Jönköping bezoeken